Bears Deluxe

Bears Deluxe verwachting

De Bears Deluxe collectie bestaat uit 6.900 pixel kunstwerken van handgetekende beren. Iedere Bear is 100% uniek.

Unieke tokens verkocht1439
Handelsvolume (24 uur)$16.553,35
Gem. Volume (24 uur)$2.069,17
Unieke wallets gekocht1015

Duurste Bears Deluxe NFT ooit

$84.053,48

Laagste prijs (7 dgn)$2.264,15

Bears Deluxe NFT kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Bears Deluxe collectie

Bears Deluxe #5357

Bears Deluxe #5357

Bears Deluxe #6

Bears Deluxe #6

Bears Deluxe #4641

Bears Deluxe #4641

Bears Deluxe #3785

Bears Deluxe #3785

Alles over de NFT: Bears Deluxe

De Bears Deluxe collectie is ontwikkeld door Pixel Mage in augustus 2021. Deze beren zien eruit als pixel-figuurtjes en leven allemaal op het Ethereum-netwerk. Ook zijn ze allemaal algoritmisch gegenereerd wat ervoor zorgt dat ze 100% uniek zijn.

Het project heeft veel toekomstige plannen, dus het is handig om dit in de gaten te houden. Zo zijn ze bijvoorbeeld van plan om NFT’s van bijenkorven te lanceren, en later ook een NFT-collectie van digitale bijen.

Bears Deluxe prijs verwachting

Alle NFT’s uit deze collectie kwamen in 2021 uit met een vaste prijs van 0,01 ETH. Dit is relatief goedkoop voor een NFT collectie. Omdat deze collectie niet zo bekend was als anderen, duurde het ongeveer een maand voordat alle Bears uitverkocht waren in oktober 2021. Hierna schoot de prijs richting 4 ETH, wat een enorme toename is. Tegenwoordig is de floor price meer richting 1,5 ETH gegaan.

Hoe koop ik een Bears Deluxe NFT?

Een NFT van de Bears Deluxe collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT Bears Deluxe koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Bears Deluxe. Voor het kopen van de NFT Bears Deluxe dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH). Deze kun je kopen op een crypto exchange.

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.