Bitvavo creditcard

Zou het niet mooi zijn als je gewoon zou kunnen betalen met crypto? Dat is nu mogelijk dankzij een creditcard die gekoppeld worden aan je cryptowallet. Voordat je je Bitvavo creditcard aan gaat vragen moeten we je echter teleurstellen. De Bitvavo creditcard bestaat nog niet. Er zijn wel andere cryptobrokers die een creditcard aanbieden.

Creditcard voor betalingen met crypto

Helaas is er dus nog geen Bitvavo creditcard, maar andere cryptobrokers zijn er al mee begonnen. Het is volgens ons een kwestie van tijd voordat er ook een Bitvavo creditcard gelanceerd wordt. 

Deze Bitvavo creditcard is simpelweg een creditcard die gekoppeld is aan je cryptowallet. Net als bij een gewone creditcard kun je maandelijks tot een bepaald bedrag aan aankopen doen. Aan het einde van de maand betaal je dat bedrag niet vanaf je bankrekening, maar vanuit je cryptowallet.

Wie biedt momenteel een crypto creditcard aan?

Op dit moment is de Bitvavo creditcard nog een utopie. Wil je toch al gebruikmaken van deze handige betaalmethode dan kun je terecht bij Coinbase of Crypto.com.

Coinbase Card

Coinbase is een van de grootste cryptobrokers ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor zowel voor de beginner als ervaren handelaar te gebruiken. Zowel het aanmaken van een account als het gebruiken van de creditcard app is eenvoudig. 

Voordelen Coinbase creditcard

  • Groot aanbod 240+
  • Gebruiksvriendelijk
  • Laag starttarief 
  • Tutorials voor beginners
  • Staking

Bitvavo

In Nederland zijn er drie exchanges die door de meeste investeerders gebruikt worden. Bitvavo is er hier één van. Op deze Nederlandse exchange kan je crypto kopen, maar ook extra rendement verdienen door het staken van je crypto. Ze hebben een ruim assortiment van meer dan 150 coins die je kunt kopen en verkopen.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Bitvavo en betaal geen transactiekosten!

Finst

Finst is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto-uitwisseling. Met ondersteuning voor diverse digitale valuta’s biedt Finst een veilige omgeving voor het verhandelen en beheren van cryptocurrencies. Het platform heeft geavanceerde beveiligingsfuncties en een intuïtieve interface, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren handelaren. Finst streeft ernaar om klanten een vlotte en transparante ervaring te bieden bij het betreden van de wereld van cryptocurrencies.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Finst!

Bekijk hieronder nog eens de beste crypto exchanges waar je cryptomunten kunt kopen:

Meer informatieVoordelenRatingAantal cryptocurrenciesAanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf9.5 299 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 20249.2 100+ Finst

Crypto.com Card

Crypto.com is een cryptobroker met wereldwijd 70 miljoen klanten. De lage handelsprijzen en grote aanbod maken het een aantrekkelijk platform. Voor ervaren handelaren zijn er bovendien tal van extra functies zoals de Crypto.com card.

Voordelen Crypto.com creditcard

  • Groot aanbod 350+
  • Goede handelsprijzen en kortingen
  • Handelen in NFTs
  • Groot aantal functies
  • Staking

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.