Bored Ape

Bored Ape Yacht Club verwachting

De Bored Apes is een NFT-collectie van 10.000 cartoonachtige apen met unieke eigenschappen. Deze collectie is in korte tijd erg populair geworden, en komt ook vaak in het nieuws voor. Iedere Ape is compleet uniek en sommigen zijn zeldzamer dan anderen.

NFT’s verkocht

[Geen data]

Handelsvolume

[Geen data]

Gemiddelde prijs

[Geen data]

Aantal items

[Geen data]

Duurste Bored Ape ooit

[Geen data]

Laagste prijs

[Geen data]

Bored Ape Kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Bored Ape Yacht Club collectie

Bored Apes #126

Bored Ape #126

Bored Apes #9996

Bored Ape #9996

Bored Apes #8720

Bored Ape #8720

Bored Apes #3650

Bored Ape #3650

Alles over de NFT: Bored Ape Yacht Club

De Bored Apes collectie is één van de populairste NFT-collecties. De collectie lanceerde in februari 2021, gecreëerd door Yuga Labs LLC. Deze collectie werd zo populair, dat zelfs beroemde mensen erin stapten, zoals Steph Curry. 

Het bezitten van een Bored Ape werkt als een toegangspas voor een exclusieve online gemeenschap genaamd Yacht Club. Hier zitten voordelen aan verbonden die alleen voor leden toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld: bezitters van een Bored Ape NFT hebben toegang tot een digitaal graffiti-bord genaamd “The Bathroom Wall”.

Bored Ape Yacht Club prijs verwachting

Sinds het bestaan van de Bored Apes, zijn de prijzen enorm gestegen. Enkele tijd na de lancering, werden ze verkocht voor gemiddeld $200. Binnen enkele maanden zijn de prijzen van deze NFT’s gestegen, en is de goedkoopste in 2021 al meer dan 30 ETH waard. De duurdere Apes zijn voor miljoenen verkocht, deze hadden dan ook erg zeldzame eigenschappen. Er zit dus een enorme kloof tussen de goedkoopste en duurste Ape NFT’s.

Veelgestelde vragen

De NFT Bored Ape Yacht Club koop je bij een NFT marketplace. Opensea is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Bored Ape Yacht Club. Voor het kopen van de NFT Bored Ape Yacht Club dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het traden van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.