Mutant Ape Yacht

Mutant Ape Yacht Club verwachting

Mutant Ape Yacht Club is een collectie van maximaal 20.000 unieke apen van dezelfde makers als de Bored Apes. De Mutant Apes zijn echter geen normale apen! Deze apen hebben rare mutaties zoals een radioactieve huid of vlijmscherpe tanden.

Unieke tokens verkocht

11897

Handelsvolume (24 uur)

$2.472.674,80

Gem. Volume (24 uur)$88.309,81
Unieke wallets gekocht16119

Duurste Mutant Ape ooit

$2.782.076,20

Laagste prijs (7 dgn)$84.419,73

Mutant Ape kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Mutant Ape Yacht Club collectie

Mutant Ape Yacht #4849

Mutant Ape #4849

Mutant Ape #1796

Mutant Ape Yacht Club #77

Mutant Ape #77

Mutant Ape #16188

Alles over de NFT: Mutant Ape Yacht Club

De Mutant Apes zijn ontwikkeld door dezelfde makers van de Bored Apes: één van de populairste NFT-collecties. Geen wonder dus dat de Mutant Ape Yacht Club ook erg populair is geworden. Ook in deze collectie zijn alle NFT’s 100% uniek.

Het idee achter de Mutant Apes is dat de Bored Apes kunnen muteren, en dus veranderen in een nieuwe NFT. Dit idee bleek zeer populair, aangezien ze in enkele uren al compleet waren uitverkocht.

Mutant Apes prijs verwachting

De Mutant Apes waren zo populair dat ze na de lancering in augustus 2021 binnen een uur al waren uitverkocht voor een totale waarde van $96 miljoen. Na de initiële populariteit is de floor price teruggekeerd naar gemiddeld 4 ETH. Één van de duurdere Mutant Apes is in oktober 2021 verkocht voor meer dan $100.000.

Hoe koop ik een Mutant Ape Yacht Club NFT?

Een NFT van de Mutant Ape Yacht Club collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

Een Mutant Ape  koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Mutant Ape Yacht Club . Voor het kopen van de NFT Mutant Ape Yacht Club dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH). Deze kun je kopen op een crypto exchange.

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in Ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.