The Humanoids

The Humanoids verwachting

The Humanoids is een collectie die bestaat uit 10.000 unieke NFT’s die vertegenwoordigd worden door 3D kunstwerken van mensachtige robots. De stijl lijkt geïnspireerd te zijn door CryptoPunks.

Unieke tokens verkocht9023
Handelsvolume (24 uur)$9.442,62
Gem. Volume (24 uur)$393,44
Unieke wallets gekocht9706

Duurste Humanoid ooit

$76.507,10

Laagste prijs (7 dgn)$3.518,97

Humanoid kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de The Humanoids collectie

Humanoid #722

Humanoid #722

Humanoid #7149

Humanoid #7149

Humanoid #6417

Humanoid #4818

Humanoid #4818

Alles over de NFT: The Humanoids

The Humanoids kwam op de markt in september 2021. Het bestaat uit 10.000 unieke 3D mensachtige robots. Dit project werd zeer populair en kreeg de aandacht van beroemde mensen zoals Mike Shinoda van Linkin Park en de Amerikaanse DJ Steve Aoki.

Ook heeft dit project een roadmap met toekomstige plannen voor het project. Hierbij hoorde een donatie van ongeveer $20.000 naar een goed doel die de Humanoids gemeenschap zelf mocht kiezen. Daarnaast houden ze soms ook giveaways om ETH terug te geven aan Humanoid bezitters.

The Humanoids prijs verwachting

Toen deze collectie uitkwam in september 2021, was het binnen enkele uren al uitverkocht vanwege de hoge populariteit. Het lanceerde met een vaste prijs van 0,08 ETH per NFT, maar binnen een week was dit al gestegen naar meer dan 1,5 ETH. Echter is de floor price sindsdien wat gedaald en kun je al een Humanoid NFT bezitten voor minder dan 0,5 ETH.

Hoe koop ik een The Humanoids NFT?

Een NFT van de The Humanoids collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT Humanoids koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Humanoids. Voor het kopen van de NFT Humanoids dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.