Kaiju Kingz

Kaiju Kingz verwachting

De Kaiju Kingz NFT-collectie bestaat uit 3.333 monsters en 6.666 baby monsters. De monsters zijn allemaal 100% uniek, en sommigen zeldzamer dan anderen.

NFT’s verkocht

[Geen data]

Handelsvolume

[Geen data]

Gemiddelde prijs

[Geen data]

Aantal items

[Geen data]

Duurste Kaiju King ooit

[Geen data]

Laagste prijs

[Geen data]

Kaiju King kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Kaiju Kingz collectie

KaijuKing #3353

KaijuKing #3353

KaijuKing #3350

KaijuKing #1110

KaijuKing #1110

KaijuKing #3356

Alles over de NFT: Kaiju Kingz

Kaiju Kingz kwam op de markt in oktober 2021. Hierbij zaten er 3.333 monsterachtige wezens in de collectie. Ook was er kort na de lancering een veiling voor 10 extreem zeldzame Kaiju Kingz die allemaal een unieke animatie hadden. Bovendien worden de 3.333 monsters ook vergezeld door 6.666 baby monster baby’s. 

De Kaiju Kingz gemeenschap stelt gebruikers in staat om zeggenschap uit te oefenen over de toekomst van het project. Dit is hun manier om een decentraal ecosysteem op te zetten.

Kaiju Kingz prijs verwachting

Ondanks dat de Kaiju Kingz collectie relatief nieuw is en uitkwam in oktober 2021, werden ze in de maand van lancering al verkocht voor gemiddeld 4,5 ETH. Dit is veel hoger vergeleken met andere collecties. Later werd dit zelfs 6 ETH, maar daalde vervolgens weer richting een stabielere prijs van ongeveer 2,5 ETH.

Veelgestelde vragen

De NFT Kaiju Kingz koop je bij een NFT marketplace. Opensea is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Kaiju Kingz . Voor het kopen van de NFT Kaiju Kingz dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het traden van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.