The Doge Pound

The Doge Pound verwachting

The Doge Pound is een collectie van NFT’s wat bestaat uit 10.000 figuurtjes van honden, die lijken op de hond van DogeCoin. Deze zijn allemaal uniek qua kleur, kleding en accessoires.

Unieke tokens verkocht7604
Handelsvolume (24 uur)$106.824,77
Gem. Volume (24 uur)$8.217,29
Unieke wallets gekocht8611

Duurste The Doge Pound ooit

$86.939,88

Laagste prijs (7 dgn)$3.220,01

The Doge Pound kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de The Doge Pound collectie

DOGGY #3579

DOGGY #3579

DOGGY #6644

DOGGY #23

DOGGY #23

DOGGY #4152

DOGGY #4152

Alles over de NFT: The Doge Pound

The Doge Pound collectie lanceerde in juli 2021, en neemt inspiratie van DogeCoin en maakt er een NFT-collectie van, bestaande uit 10.000 unieke honden (Doggy’s). Bezitters van een Doge NFT krijgen de mogelijkheid om Doge Puppies te maken. Deze kunnen ook verschillen in zeldzaamheid, dus het kan winstgevend zijn om dit te doen.

Ook heeft het project een roadmap met plannen voor de toekomst. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een donatie van $20.000 naar een goed doel naar keuze van Doge bezitters, of een exclusieve kledinglijn. Daarnaast zijn er plannen om deze Doge NFT’s 3D te maken.

The Doge Pound prijs verwachting

Deze NFT-collectie heeft langzaam sinds de lancering in juli 2021 veel populariteit gewonnen. Wat begon met prijzen van minder dan 0.5 ETH, groeide snel tot meer dan 1.5 ETH in augustus, en zelfs bijna 4 ETH in oktober. Deze populariteit is er nog enigzins, omdat de floor price rond de 3 ETH is gebleven. Met de uitbreiding van de Doge Puppies NFT’s, is er een grote kans dat deze prijzen in de toekomst verder zullen stijgen.

Hoe koop ik een The Doge Pound NFT?

Een NFT van de The Doge Pound collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT Doge Pound koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder The Doge Pound. Voor het kopen van een Doge Pound NFT dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH). Deze kun je kopen op een crypto exchange.

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.