Cool Cats NFT

Cool Cats NFT verwachting

Cool Cats is een NFT-collectie met 10.000 willekeurig gegenereerde stijlvolle katten. Deze coole katten zijn allemaal uniek, en zoals de ontwikkelaars zeggen: alle Cool Cats zijn cool, maar sommigen zijn cooler dan anderen.

Unieke tokens verkocht8092
Handelsvolume (24 uur)$280.384,25
Gem. Volume (24 uur)$28.038,43
Unieke wallets gekocht9842

Duurste Cool Cats NFT ooit

$1.112.830,50

Laagste prijs (7 dgn)$33.227,59

Cool Cats NFT kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Cool Cats NFT collectie

Cool Cat #8654

Cool Cat #8654

Cool Cat #6133

Cool Cat #6133

Cool Cat #2303

Cool Cat #9809

Cool Cat #9809

Alles over de Cool Cats NFT

Deze collectie kwam uit in juli 2021. De Cool Cats NFT-collectie noemt zichzelf de coolste NFT-collectie op de blockchain. Het bestaat uit 10.000 katten, die allemaal willekeurig gegenereerd zijn met enorm veel eigenschappen, zoals outfits, kleuren, gezichten en meer.

Wat is er zo cool aan de Cool Cats collectie? Het feit dat de ontwikkelaars vaak loterijen en giveaways houden om terug te geven aan de gemeenschap. Hier wordt dan 20% van de totale ingezamelde ETH teruggegeven. Dit zorgt voor een hechte gemeenschap.

Cool Cats NFT prijs verwachting

Toen de collectie van Cool Cats gelanceerd werd in juli 2021, hadden ze allemaal een vaste prijs van 0,07 ETH. Echter waren ze snel uitverkocht, en zag de prijs een stijging tot meer dan 25 ETH. Hierna keerde de floor price terug richting ongeveer 6 ETH per Cool Cat.

Omdat Cool Cats veel plannen heeft, zoals een 2e generatie Cool Cats, kan het een goede investering zijn om een Cool Cat NFT te bezitten.

Hoe koop ik een Cool Cats NFT?

Een NFT van de Cool Cats collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De Cool Cats NFT koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Cool Cats NFT. Voor het kopen van de Cool Cats NFT dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.