Doodles

Doodles verwachting

De Doodles NFT-collectie bestaat uit 10.000 kleurrijke karakters met een wijde selectie aan kleuren, eigenschappen en groottes. Deze vrolijke karakters worden voornamelijk gebruikt door bezitters als profielfoto op sociale media.

NFT’s verkocht

[Geen data]

Handelsvolume

[Geen data]

Gemiddelde prijs

[Geen data]

Aantal items

[Geen data]

Duurste Doodle ooit

[Geen data]

Laagste prijs

[Geen data]

Doodle kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit Doodles collectie

Doodle #7832

Doodle #6120

Doodle #593

Doodle #593

Doodle #5961

Doodle #5961

Alles over de NFT: Doodles

Doodles is een kleurrijke NFT-collectie ontwikkeld door een digitale kunstenaar genaamd Burnt Toast. Deze kunstenaar heeft illustraties en kunst gemaakt voor bedrijven zoals Google, Snapchat en WhatsApp. In 2021 heeft hij besloten om zelf een NFT-collectie te lanceren.

Een typische Doodle NFT uit de collectie is herkenbaar aan de vrolijke en levendige kleuren. De collectie wordt door het team een ‘gemeenschap-gedreven NFT project’ genoemd. Dit houdt in dat bezitters van Doodles voorstellen kunnen doen voor de toekomst van het project, en ook feedback kunnen geven aan anderen. Bijvoorbeeld, als de meerderheid van Doodles bezitters ervoor stemt om de NFT’s een andere stijl te geven, of te animeren, dan zal dat ook gebeuren.

Doodles prijs verwachting

Net als vele andere collecties, varieert de prijs van de NFT’s in deze collectie op basis van zeldzaamheid. De goedkoopste Doodles in deze collectie in 2021 liepen op tot $4.000, terwijl de duurdere verkocht werden voor gemiddeld $375.000 in 2021. Vanwege de populariteit rond NFT’s, en de inbreng van de gemeenschap, wordt er verwacht dat de prijzen van deze NFT’s verder zullen stijgen.

Veelgestelde vragen

De NFT Doodles koop je bij een NFT marketplace. Opensea is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Doodles . Voor het kopen van de NFT Doodles dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het traden van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.