GalacticApes

Galactic Apes verwachting

De Galactic Apes is een NFT-collectie van 9.999 apen getekend in pixel stijl. Deze collectie wordt gezien als een soort game, waarbij de apen op missies kunnen gaan. Hiermee kunnen gebruikers beloningen winnen, zoals andere NFT’s.

Unieke tokens verkocht8517
Handelsvolume (24 uur)$1.369,48
Gem. Volume (24 uur)$273,90

Unieke wallets gekocht

7844

Duurste Galactic Ape ooit$69.551,91
Laagste prijs (7 dgn)$326,53

Galactic Ape kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Galactic Apes collectie

GalactiApe #3527

Galactic Ape #3527

GalacticApe #1488

Galactic Ape #1488

GalacticApe #9971

Galactic Ape #9971

Galactic Ape #5315

Alles over de NFT: Galactic Apes

Galactic Apes is een collectie van NFT’s ontwikkeld door twee techneuten, Wess Mosely en Michael Zen. Deze collectie kwam uit in september 2021, maar is een uitbreiding op een ouder project: Galactic Apes Genesis. Dit is een collectie van 151 apen die vanwege de schaarste ook erg duur zijn. 

Bezitters van Galactic Apes kunnen hun Apes op ‘missies’ sturen. Dit kan beloningen opleveren zoals NFT’s, en kan dus een goede investering zijn. Hier heb je echter wel minimaal twee Apes voor nodig.

Galactic Apes prijs verwachting

De originele collectie, Galactic Apes Genesis, heeft enorme prijzen, waarbij je kunt denken aan prijzen van meer dan $100.000 voor de duurdere NFT’s in de collectie.

Galactic Apes heeft echter meer betaalbare prijzen. Deze werden gelanceerd in september 2021 met een vaste prijs van 0,08 ETH per Ape. De prijs is vrijwel hetzelfde gebleven na de lancering, maar er zijn wel duurdere Apes verkocht voor meer dan 3 ETH.

Hoe koop ik een Galactic Apes NFT?

Een NFT van de Galactic Apes collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT Galactic Ape koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Galactic Apes. Voor het kopen van de NFT Galactic Ape dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH). Deze kun je kopen op een crypto exchange.

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ETH.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.