CyberKongz

CyberKongz verwachting

CyberKongz is een NFT-collectie wat bestaat uit duizenden pixel-figuurtjes van apen. Deze zijn in zowel 2D als 3D beschikbaar, waarbij de 3D apen als avatars in een game gebruikt kunnen worden. Ook is elke aap 100% uniek.

Unieke tokens verkocht2294
Handelsvolume (24 uur)$103.962,72
Gem. Volume (24 uur)$17.327,12
Unieke wallets gekocht3474

Duurste CyberKong ooit

$1.462.274,40

Laagste prijs (7 dgn)$26.182,66

CyberKong kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de CyberKongz collectie

Ghost #1

Ghost #1

CyberKong #3626

CyberKong #3545

CyberKong #3545

CyberKiog #3369

Alles over de NFT: CyberKongz

In maart 2021 lanceerde de ‘Genesis CyberKongz’ collectie, wat bestond uit 1.000 gepixelde aap-figuurtjes. De collectie werd populair op social media, en hun Discord server groeide hetzelfde jaar nog snel uit tot tienduizenden leden. 

Later werd het mogelijk om de apen te fokken, waardoor baby aapjes als NFT’s kunnen ontstaan. Bovendien kwamen er later ook 3D CyberKongz bij. Deze zijn ook allemaal 100% uniek.

CyberKongz prijs verwachting

Toen de CyberKongz NFT-collectie nieuw op de markt kwam, werden ze verkocht voor gemiddeld 1 ETH. Voor een lange tijd bleef de prijs rond 1 ETH hangen. Later in 2021 stegen de floor prices tot gemiddeld 5 ETH, en er zijn zelfs een aantal verkocht voor meer dan $150.000.

Hoe koop ik een CyberKongz NFT?

Een NFT van de CyberKongz collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT CyberKongz koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder CyberKongz. Voor het kopen van de NFT CyberKongz dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH). Deze kun je kopen op een crypto exchange.

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.