Bybit alternatief

Een Bybit alternatief is nodig nu het cryptoplatform heeft aangekondigd slechts een beperkt aantal producten aan te bieden in Nederland. Bybit is een van de grootste cryptobrokers in de wereld, met een grote aanhang in Nederland. 

Een tijdje terug werd al aangekondigd dat het platform zijn activiteiten in Nederland zou staken. In maart 2024 lieten ze echter weten dat ze nog een aantal diensten zouden aanbieden. Toch is het slim om een Bybit alternatief te zoeken, want Bybit heeft geen Nederlandse licentie.

Bitvavo exchange

Finst exchange

Waarom een Bybit alternatief

Vanaf maart 2024 stopt Bybit met het aanbieden van een aantal producten. Het gaat onder andere om copy trading. Dit is een vorm van investeren waarbij je dezelfde investeringen doet als bekende handelaren. 

Daarnaast zal Bybit niet meer de mogelijkheid bieden op op futures in te zetten. Futures zijn contracten die inzetten op de prijs van bepaalde cryptomunten in de toekomst. Een ander product waar ze mee stoppen is de hefboom. Hierdoor kun je geen geld meer lenen om je kapitaal te vergroten. Door het stoppen van meerdere diensten is een Bybit alternatief de beste keuze.

De beste Bybit alternatieven

Er zijn meerde Bybit alternatieven die we aanraden. Bitvavo, Coinbase, Kraken en Finst zijn hiervoor de beste opties. Dit zijn allen cryptobrokers die een licentie hebben bij De Nederlandsche Bank (DNB). Dat betekent dat ze voldoen aan de eisen die de Nederlandse wet stelt en dat ze hier ook op gecontroleerd worden. Het gaat dus om veilige en betrouwbare Bybit alternatieven.

De verschillen tussen Bybit en Bybit alternatieven

Bybit is een organisatie die iets anders in elkaar steekt dan de Bybit alternatieven zoals Bitvavo en Coinbase. Het is een bedrijf dat dankzij de 3-way verificatie heel veilig is, maar als het gaat om producten bieden ze veel opties aan met hoog risico.

Zo zijn de hefboom en futures producten die een extreem hoog risico hebben. Dat is dan ook precies de reden dat ze deze producten niet meer in Nederland aanbieden. De alternatieve cryptobrokers die we genoemd hebben zullen deze producten dan ook niet aanbieden. 

Aanbod cryptomunten

Wat de Bybit alternatieven wel aanbieden zijn goede handelstarieven tussen 0,25% en 1% en een groot aanbod aan cryptomunten. Je kunt kiezen uit 150 tot 250 cryptocurrencies. Van de meest bekende munten zoals Bitcoin en Ethereum tot altcoins en memecoins zoals Shiba Inu en Memecoin. 

Bij Bybit is het aanbod aan cryptomunten overigens groter. De reden hiervoor heeft ook weer te maken met regulering. Niet alle crypto op Bybit is bewezen betrouwbaar. Nederlandse cryptobrokers zoals Bitvavo en Coinbase bieden alleen veilige cryptocurrency aan. 

Bitvavo

In Nederland zijn er drie exchanges die door de meeste investeerders gebruikt worden. Bitvavo is er hier één van. Op deze Nederlandse exchange kan je crypto kopen, maar ook extra rendement verdienen door het staken van je crypto. Ze hebben een ruim assortiment van meer dan 150 coins die je kunt kopen en verkopen.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Bitvavo en betaal geen transactiekosten!

Finst

Finst is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto-uitwisseling. Met ondersteuning voor diverse digitale valuta’s biedt Finst een veilige omgeving voor het verhandelen en beheren van cryptocurrencies. Het platform heeft geavanceerde beveiligingsfuncties en een intuïtieve interface, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren handelaren. Finst streeft ernaar om klanten een vlotte en transparante ervaring te bieden bij het betreden van de wereld van cryptocurrencies.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Finst!

Bekijk hieronder nog eens de beste crypto exchanges waar je cryptomunten kunt kopen:

Meer informatieVoordelenRatingAantal cryptocurrenciesAanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf9.5 277 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 20249.2 100+ Finst

Bybit alternatief of niet?

Wil je nog steeds handelen op Bybit dan kan dat. Toch raden we aan om voor een Bybit alternatief te gaan. Deze cryptobrokers voldoen aan alle regels en zijn bewezen betrouwbaar.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.