Bitvavo affiliate code

Bitvavo, een vooraanstaande cryptocurrency-beurs in Nederland, verwelkomt nieuwe gebruikers met een aantrekkelijke aanbieding: een starttegoed van €20 wanneer ze een nieuw account aanmaken om te handelen.

Bitvavo exchange

Finst exchange

Wat is de Bitvavo affiliate code?

De Bitvavo affiliate code is een speciale code die bestaande gebruikers kunnen delen met vrienden, familie en kennissen. Deze code beloont niet alleen de gebruiker met een commissie op de handelskosten van degenen die ze doorverwijzen, maar geeft ook nieuwe gebruikers een starttegoed voor hun handelsavonturen.

Waar crypto coins kopen?

Wanneer je crypto coins wil kopen, heb je de keuze uit verschillende exchanges. In totaal zijn er meer dan 200 platformen waar je cryptocurrencies kunt kopen. Op elk platform verschilt het aanbod en ook de betrouwbaarheid varieert.

Bitvavo

In Nederland zijn er drie exchanges die door de meeste investeerders gebruikt worden. Bitvavo is er hier één van. Op deze Nederlandse exchange kan je crypto kopen, maar ook extra rendement verdienen door het staken van je crypto. Ze hebben een ruim assortiment van meer dan 150 coins die je kunt kopen en verkopen.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Bitvavo en betaal geen transactiekosten!

Finst

Finst is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke crypto-uitwisseling. Met ondersteuning voor diverse digitale valuta’s biedt Finst een veilige omgeving voor het verhandelen en beheren van cryptocurrencies. Het platform heeft geavanceerde beveiligingsfuncties en een intuïtieve interface, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren handelaren. Finst streeft ernaar om klanten een vlotte en transparante ervaring te bieden bij het betreden van de wereld van cryptocurrencies.

Cryptomunten kopen? Doe dit vandaag nog op Finst!

Bekijk hieronder nog eens de beste crypto exchanges waar je cryptomunten kunt kopen:

Meer informatieVoordelenRatingAantal cryptocurrenciesAanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf9.5 299 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 20249.2 100+ Finst

Bitvavo 20 euro: Hoe werkt het?

Het gebruiken van je Bitvavo affiliate code is simpel:

  1. Deel je affiliate link: Deel je persoonlijke affiliate link met potentiële nieuwe gebruikers.
  2. Wederzijdse voordelen na aanmelding: Zodra de nieuwe gebruiker zich aanmeldt en begint met handelen, ontvangen zowel jij als de nieuwe gebruiker voordelen.
  3. Verkennen van crypto met starttegoed: Nieuwe gebruikers kunnen genieten van een eerste tegoed van €20 om te handelen, waardoor ze de wereld van cryptovaluta kunnen verkennen zonder initiële handelskosten.

Dit initiatief benadrukt de toewijding van Bitvavo om het verhandelen van digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen, door een platform aan te bieden dat veilig, gebruiksvriendelijk en voordelig is voor alle gebruikers.

Conclusie Bitvavo affiliate code

De Bitvavo affiliate code biedt zowel nieuwe als bestaande leden van de Bitvavo community  een unieke kans. Het creëert een situatie waar iedereen wint: nieuwe gebruikers kunnen met een aantrekkelijk starttegoed beginnen met handelen, terwijl bestaande klanten beloond worden voor het uitnodigen van meer mensen naar de Bitvavo community. Zorg ervoor dat je deze gelegenheid niet mist om onderdeel te worden van een groeiende groep liefhebbers van digitale valuta.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.