Cryptocurrency is al een geruime tijd een hype geworden in de wereld. Steeds meer mensen wenden zich aan om te beleggen in crypto. Er zijn een heleboel manieren om dit te doen. De methode van de tijd is door cryptocurrency vast te houden. Dit doe je zodat het netwerk wordt ondersteunt en verbeterd. Als beloning voor het vasthouden van crypto ontvang je rente. Wil je meer weten over de gang van zaken over crypto? Neem dan een kijkje hieronder. 

Staking exchanges 

Als je cryptocurrency stake creëer je een passief inkomen. Je hebt bovendien geen dure apparaten nodig om te kunnen crypto staken. Je kunt staken bij de meeste exchanges in Nederland. De platformen zijn zeer gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk. In Nederland kennen we Bitvavo, Binance, Coinbase, BlockFi en Crypto.com. Bij Bitvavo kun je tot wel 10,5% rente per jaar ontvangen. Bij BlockFi anderzijds kun je een rente ontvangen van 9,3% en ook nog een stortingsbonus van 250 dollar. Gebruikers die staken bij Coinbase.com verdienen jaarlijks 12% aan rente op jaarbasis. Daarnaast krijgen ze ook een extra 25$ gratis CRO tokens.  

Heb je winst aan staken? 

Crypto staking kan zowel voordelig zijn voor gebruikers als nadelig. Door te staken wordt er een passief inkomen gegenereerd. Crypto die is vastgezet kun je niet uitgeven en verhandelen. Gebruikers die een specifieke munt vasthouden hebben meer kans om nieuwe block validator te worden. Als de waarde van de munt toeneemt zal de winst groter zijn. Daalt de waarde dan zal de winst over de rente ook dalen. Om te staken zijn er regels waaraan jij jou moet houden.  

Ten eerste moet de wallet 24/7 online staan. Daarnaast moet het als ondersteuning gelden voor staking. In de meeste gevallen moet er een x aantal dagen gestaked worden voordat je een beloning ontvang. Bij staking kan er een minimale staking aantal gelden. Voor meer informatie klik je op stakingcrypto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.