De gedecentraliseerde marktanalyse tool voor crypto, DEX Tools, heeft Metacade een perfecte score van 99/99 gegeven, waardoor het een van de meest betrouwbare crypto platforms is die momenteel beschikbaar zijn op crypto exchanges voor handelaren en beleggers die investeren in crypto.

Deze perfecte score op DEX Tools heeft Metacade een boost gegeven, aangezien het momentum blijft opbouwen tijdens zijn vroege introductie op openbare gedecentraliseerde exchanges (DEX’s), na de ongelooflijke prestaties tijdens het presale evenement. Dit is waarom beleggers die investeren in crypto massaal naar dit nieuwe opwindende GameFi-token trekken.

Hoe werkt DEX Tools?

DEX Tools is een ecosysteem dat informatie biedt over alle crypto markten door twee tokenparen te vergelijken over meerdere blockchains en DeFi-producten. DEX Tools integreert on-chain data in een enkele gebruikersinterface om beleggers een volledig rapport te bieden over hun transacties en de prestaties van de bredere crypto markt.

De DEX Tool wordt vertrouwd door DeFi-handelaren over de hele wereld en wordt gezien als zowel een industriestandaard als een innovatieve ruimte binnen de crypto markten. Hoe hoger de score die een platform krijgt, hoe beter de kwaliteit en veiligheid van de tool. Dit maakt het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor investeerders en handelaren die op zoek zijn naar opties om te investeren in crypto.

Wat is Metacade?

Metacade wil een leider worden in de GameFi-sector en is van plan om ’s werelds grootste play-to-earn (P2E) arcade te creëren. Het wordt een one-stop-shop voor alles wat met gamen te maken heeft. Gamers, ontwikkelaars en crypto-fans kunnen er netwerken en samenwerken om crypto-gaming naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl ze hun grootste passie, gamen, kunnen uitoefenen. Het doel is om de meest uitgebreide wereldwijde gaming community op te bouwen, en daarvoor zal Metacade zijn aantrekkingskracht verbreden om tegemoet te komen aan een breed scala aan gaming interesses. Dit zal het helpen de maximale totale adresseerbare markt (TAM) te bereiken.

Het bezit van het MCADE-token ontgrendelt toegang tot het uitgebreide scala aan functies in Metacade terwijl je profiteert van de enorme utility die in de coin zijn ingebouwd. Een deel van deze utility wordt bewaard in het uitgebreide beloningssysteem van het platform dat verder gaat dan de gebruikelijke P2E-mogelijkheden. Zo kunnen gebruikers beloningen ontvangen wanneer ze sociale content op de hub plaatsen. Dit gaat om zowel het schrijven van game beoordelingen, het delen van alfa’s en deelname aan livechats en subforums.

Crypto markten, handelaren en beleggers die investeren in crypto zijn grote fans van door de community geleid platformbeheer dat een centrale pijler vormt van de theorie achter Web3-decentralisatie. Door de overgang van Metacade naar een gedecentraliseerde, autonome organisatie in 2024 wordt Metacade een compleet, door de community geleid platform. Metacade heeft een strenge CertiK-audit ondergaan die de identiteit en platformcodering van het team heeft geverifieerd, waarmee de kwaliteit en veiligheid van het platform verder werd gewaarborgd. Ondertussen schetst de uitstekende routekaart van het project in het whitepaper de inzet van het team en de beknopte, gedetailleerde besluitvorming.

Hoe werkt MCADE?

De MCADE-coin biedt krachtige utility en vergroot tegelijkertijd de bestuursrechten voor de community. Bovendien is het token de primaire valuta die het ecosysteem van Metacade aandrijft, van het uitgebreide beloningssysteem tot het bieden van het ruilmiddel voor alle transacties op het platform, van het kopen van merchandise tot toegang tot pay-to-play-games.

Om de waarde van MCADE-tokens te behouden, heeft Metacade het totale aanbod tokens beperkt tot 2 miljard. Op die manier worden crypto exchanges niet overspoeld door ongewenste MCADE-coins, iets dat de prijs van MCADE zou laten dalen. Deze uitstekende tokenomics zijn een ander onderdeel van het opwindende en aantrekkelijke pakket dat heeft bijgedragen aan de perfecte score van Metacade op DEX Tools.

Om het toenemende niveau van utility en bestuur dat beschikbaar is voor houders van MCADE-coins te illustreren, is het baanbrekende Metagrants programma van het platform een van de kroonjuwelen. Ontworpen om nieuwe ontwikkelaars aan te moedigen om hun ideeën voor nieuwe games exclusief voor Metacade in te dienen in ruil voor financiering in de vorm van crypto om hun ondernemingen te ondersteunen. Elk idee gaat eerst naar een pool, waar de community van het platform een stem uitbrengt. De inzendingen die de meeste stemmen krijgen, ontvangen subsidie en gaan in productie.

De door de community geleide focus van Metagrants is een cruciaal facet van de overdracht van stemrecht aan de leden. Dit zal de gebruikersretentie naar ongekende niveaus brengen, terwijl het een steeds groter wordend gebruikersbestand aantrekt en innovatie in de GameFi-sector naar steeds grotere hoogten stuwt.

Hoe hoog kan MCADE gaan?

De perfecte score op DEX Tools is een van de vele manieren waarop MCADE het enorme momentum lijkt voort te zetten dat is gegenereerd door het presale evenement dat in een korte tijd $16,4 miljoen opbracht. Begin april stond het token op Uniswap voor $0,022. Met verdere listings op crypto exchanges, Bitmart later in april en MEXC begin mei, zal de koopdruk op MCADE waarschijnlijk toenemen.

Analisten voorspellen dat deze koopdruk, het toenemende gebruikersbestand en de voortdurende evolutie van het platform naarmate er nieuwe games worden toegevoegd, samen met een toonaangevend beloningssysteem, MCADE naar ongelooflijke niveaus zullen brengen. Voorspellingen zijn dat MCADE tegen het einde van 2023 $0,50 zou kunnen bereiken en dat het voor het einde van 2025 verder zou kunnen gaan dan $2,50.

Is MCADE een goede optie voor het investeren in crypto?

Een perfecte score behalen op DEX Tools is een uitdagende taak, die in dit geval bereikt moet worden met een minimaal aantal coins. Hoewel het opbouwen van vertrouwen in het platform, het projectteam en de toekomstplannen van Metacade ook een grote invloed heeft op het vertrouwen van beleggers die investeren in crypto.

MCADE zal de komende maanden en jaren een van de leidende GameFi-platforms worden en zal de crypto markt stormenderhand veroveren. Met het platform in de kinderschoenen en verschillende nieuwe technische functies die later dit jaar worden uitgerold, is er geen limiet voor deze opwindende blockchain gaming coin. Het is dit jaar een van de beste opties om te investeren in crypto die op de markt beschikbaar is.
Je kunt hier meer informatie vinden, onder meer over het kopen van MCADE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.