Er zijn steeds meer projecten op de blockchain die veel op elkaar lijken, waardoor de markt erg verzadigd is. Dit heeft ervoor gezorgd dat investeerders in crypto enthousiaster zijn over innovatieve projecten die iets anders bieden, zoals Sui.

Een voorbeeld van zo’n project is Chancer, een baanbrekend platform voor online gokken dat zich voorbereidt op de lancering van de presale van het native token CHANCER. Dit project lijkt de online gokwereld veroveren en te verstoren met het gedecentraliseerde, door gebruikers geleide platform voor online gokken. Dit is waarom experts Chancer beginnen te beschouwen als een betere optie voor investeren in crypto dan layer-1 blockchain-providers zoals Sui.

Chancer: de inzet bij online weddenschappen verhogen

Chancer creëert een gloednieuw baanbrekend online gokplatform dat de kracht van blockchain technologie zal benutten om online gokken in de handen van gokkers te plaatsen. Gebruikers zullen in staat worden gesteld om op maat gemaakte markten te creëren en tegen andere gebruikers te wedden op een breed scala aan evenementen met behulp van het native CHANCER-token.

Het platform van Chancer wordt een volledig gedecentraliseerd voorspellend platform dat peer-to-peer (P2P) weddenschappen mogelijk maakt. Een gebruiker kan kansen instellen op een aangepaste weddenschap, terwijl andere gebruikers ervoor kiezen om de gok te wagen. Het mooie van Chancer is dat er markten kunnen worden gecreëerd voor bijna ieder evenement, van sociale weddenschappen tot markten voor grote wereldwijde evenementen zoals de Superbowl of Olympische Spelen.

In plaats van weddenschappen te moeten plaatsen via een gecentraliseerde “House” of bookmaker, die steevast wint, stelt Chancer gokkers in staat om zelf het huis te worden. Door aangepaste kansen in te stellen en een bron van oplossingen te bieden onder toezicht van onpartijdige moderators, legt Chancer de kracht van gokken stevig in de handen van de spelers.

Chancer integreert geavanceerde technologie om de komst van gebruikers naar het platform te stimuleren. Een voorbeeld hiervan is Google’s live-streaming WebRTC software, waarmee gokkers kunnen socialiseren terwijl ze evenementen in realtime bekijken en mogelijk nieuwe afnemers voor hun markten vinden.

Wat maakt CHANCER tot een unieke optie om te investeren in crypto?

Gokkers gebruiken het CHANCER-token om weddenschappen te plaatsen, winsten te ontvangen en hebben de mogelijkheid om het token in te zetten in ruil voor passief inkomen. Met alleen al in 2022 een omzet van meer dan $60 miljard in de wereldwijde gokindustrie, biedt de unieke gedecentraliseerde P2P-oplossing van Chancer CHANCER een enorme vraag.

De presale van CHANCER wordt binnenkort gelanceerd. Experts voorspellen dat er wereldwijd een enorme vraag zal zijn naar dit startende project. De munt wordt gelanceerd op Binance Smart Chain (BSC) voor $0,01 om tegen het einde van het 12-ronde evenement $15 miljoen op te halen.

Chancer hoopt dat de unieke propositie in de online gok arena, naast het enorme groeipotentieel, aantrekkelijk zal zijn voor beleggers die investeren in crypto en fans van online gokken. De ingebouwde vraag, de overgang naar het worden van een governance coin en een vast totaal aanbod van tokens staan allemaal in het voordeel van CHANCER.

Prijsvoorspelling CHANCER voor 2023

Gezien de online gokindustrie naar verwachting zal blijven groeien de komende jaren en mogelijk de grens van $70 miljard zal overschrijden, heeft CHANCER een unieke kans om de markt serieus te veroveren als ’s werelds eerste gedecentraliseerde gokmarkt.

Blockchain technologie blijft zich snel ontwikkelen, waardoor baanbrekende platforms zoals Chancer opvallen. Met de baanbrekende gebruikerscase en het potentieel om een enorme bestaande markt te ontwrichten, verwachten analisten dat CHANCER tijdens de presale snel zal verkopen en tegen het einde van 2023 mogelijk een waarde van $0,50 zal overschrijden.

Prijsvoorspelling SUI voor 2023

SUI’s layer-1 blockchain- en smart contract-platform is een van de vele oplossingen die momenteel beschikbaar zijn voor het bezit van digitale activa. Als gevolg van de enorme concurrentie op de markt heeft SUI echter moeite om serieuze prijsstijgingen door te voeren sinds de lancering begin maart.

Momenteel wordt het token verhandeld voor minder dan $1, aanzienlijk onder de all-time high (ATH) van $1,472. Experts zijn verdeeld over de vraag of SUI deze vroege verliezen tussen nu en eind 2023 kan goedmaken. De bullish prijsvoorspellingen zijn dat SUI $1,50 kan bereiken, maar de meeste analisten geloven dat het moeite zal hebben om een waarde van $1,20 te bereiken.

CHANCER versus SUI: wat is de beste optie voor het investeren in crypto?

Sui heeft de kans aangegrepen om een crypto sector te betreden met veel vergelijkbare opties voor blockchain en smart contract oplossingen. Daardoor lijkt

 het groeipotentieel dit jaar beperkt.

Ondertussen is CHANCER een gloednieuwe ruimte voor online gokken op de blockchain. Investeerders trekken steeds meer massaal naar baanbrekende nieuwe projecten in de verwachting van een grotere ROI en daarom is Chancer ideaal geplaatst om zichzelf dit jaar in het bewustzijn van duizenden crypto fans te lanceren. De lancering in de presale op $0,01 ziet er uitstekend uit en markeert Chancer als een van de beste opties om te investeren in crypto van 2023.
Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.