Coinmerce is een Nederlandse crypto exchange die van een groeiende populariteit geniet onder de crypto beleggers wereldwijd. Een van de grote voordelen is dat ze geregistreerd staan bij de Nederlandse Bank wat een vertrouwd gevoel geeft. Met meer dan 140 verschillende cryptomunten om uit te kiezen, verschillende stakingopties en verschillende betaalmogelijkheden is het niet vreemd dat steeds meer beleggers de stap naar Coinmerce maken.

In deze gids laten we snel en overzichtelijk zien hoe je crypto overzet van Bitcoin meester naar Coinmerce.

Om te beginnen open je het Bitcoin meester account.

Stap 1: Ga naar “Mijn Account” -> “Portefeuille”

 

Stap 2: Onderaan de pagina vind je een overzicht met alle cryptomunten. Hier kies je de optie ‘Verberg alle coins die ik niet bezit’. Zo blijven er alleen de crypto coins over die je in de wallet hebt over. Klik vervolgens op de optie “versturen”.

 

 

Stap 3: Wanneer je hier op klikt (versturen) zie je een pop up verschijnen.

Hier geef je in aan hoeveel coins je wilt versturen, samen met het adres waar het heen moet. Dit adres kun je terug vinden in je coinmerce wallet.

Let op!  Het versturen van crypto brengt kosten met zich mee en kan verschillen per type crypto coin. Kijk hier goed naar!

 

 

Stap 4: Bitcoin meester verstuurd de betaling ter verificatie naar je email. Pas wanneer je deze opened en aanklikt wordt de cryoti daadwerkelijk verzonden.

Stap 5: Na het bevestigen van de email is de opname bevestigd. Je kunt alle details van de uitbetaling terug vinden in het transactieoverzicht van je account.

Je kunt bij Coinmerce op de cryptocurrency status pagina zien welke crypto kan worden ontvangen in de Coinmerce wallet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.