Vandaag de dag zijn er meer mensen ingestapt op crypto dan we tien jaar geleden ooit hadden kunnen bedenken. Nog nooit eerder waren er zoveel mensen in Nederland met cryptocurrency in hun bezit. Al hoewel er al veel meer duidelijk is over crypto dan een aantal jaar geleden en het ook voor de ‘gewone mens’ een stuk beter behapbaar is geworden, blijft het concept toch ingewikkeld. Het kan daarom fijn zijn om gebruik te maken van een platform dat de ondersteuning aan klanten vooropstelt. Vooral voor nieuwe klanten of mensen die net starten kan het goed zijn om eerst goed te begrijpen waarin je investeert, en om hulp te krijgen bij het doorlopen van het proces.

Waar begin je?

Wanneer je net begint met crypto ziet het er allemaal nogal ingewikkeld uit. Er zijn duizenden verschillende digitale coins, je hebt een wallet adres nodig, en je vraagt je af hoe je in godsnaam door dit landschap van moeilijke termen en specifieke acties heen gaat komen. Als je bedenkt dat veel van deze termen er 15 jaar geleden nog helemaal niet waren is dit niet zo gek. Voordat je aan de slag gaat met het investeren in crypto is het wel verstandig om je goed in te lezen en van tevoren informatie te winnen. Daarnaast is het belangrijk om een platform te kiezen die goed past bij jouw wensen en behoeften. Het ene platform is ontworpen voor de ervaren belegger terwijl de andere juist extra geschikt is voor mensen die net beginnen.

Wat is een cryptoplatform?

Een cryptoplatform is een platform van een zogenaamde cryptocurrency broker. De broker richt online een veilig en betrouwbaar platform in waar mensen een digitale portemonnee kunnen aanmaken, een ‘wallet’. Wanneer je over een wallet beschikt kun je beginnen met het kopen en verkopen van crypto currencies. Een broker vraagt een fee voor elke transactie. Deze fee betaal je zodat jij gebruik kan maken van de services die zij leveren. Vaak betekent dit dat je toegang hebt tot een gemakkelijk systeem (zoals betalen met iDEAL), en dat alles veel eenvoudiger is ingericht met veel uitleg en ondersteuning. Zo wordt het zelfs voor iemand die geen enkel verstand heeft van crypto, makkelijk om met crypto overweg te kunnen.

Het biedt alle informatie die je nodig heeft

Eén van de cryptoplatformen die bekend staat om zijn betrouwbare en veilige platformen en uitstekende zorgen voor de klant is Anycoindirect. Het doel van dit bedrijf is om crypto gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen en ze vinden service het allerbelangrijkste. Voor mensen die nog nooit eerder gebruik hebben gemaakt van een broker is dit een ideaal platform om te beginnen. Het supportteam staat niet alleen 7 dagen in de week klaar voor de gebruikers van het platform, er is ook een live-chat en er is voor ieder onderwerp wel een uitgebreide handleiding te vinden. Als je meer informatie wilt over een onderwerp met betrekking tot crypto is www.anycoindirect.eu  om het te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.