Trading bots op Telegram liepen voorop in de heropleving van crypto in 2023 en hebben een totaal handelsvolume van meer dan $5 miljard bereikt. In 2024 zal dit cijfer naar verwachting exponentieel stijgen, in de aanloop naar een nieuwe Bitcoin halving, een bull run cyclus en een verwacht altcoin seizoen. Dit betekent dat de discussie over welke trading bot op Telegram de boventoon zal voeren een knokpartij zal zijn.

Aan de ene kant zijn er tools als Banana Gun, een trading bot op Telegram die na de lancering afgelopen september veel aanhang kreeg, maar sindsdien zijn glans heeft verloren na een catastrofale inbreuk op de beveiliging.

Aan de andere kant hebben we het onlangs gelanceerde Bitbot project met meer dan 90.000 volgers op X. Het is een trading bot op Telegram die is opgericht en wordt ondersteund door ex-Wall Street handelaren. Het heeft in slechts 6 dagen al een bedrag van $312.000 opgehaald en heeft alles in huis om projecten als Banana Gun te overtreffen.

Dit is waarom Bitbot de toekomst van de handel gaat herdefiniëren – en hoe je Bitbot de komende bull run in je voordeel kunt gebruiken.

Bitbot: Introductie van een nieuw paradigma in de handel op Telegram

Bitbot is de eerste en enige trading bot op Telegram in zijn soort die gebruikers in staat stelt te handelen zonder bewaarplicht, rechtstreeks vanuit hun cold wallet. Trading bots op Telegram zijn onlangs op de voorgrond gekomen door een eenvoudige, gemakkelijke en geautomatiseerde handelservaring aan te bieden, rechtstreeks vanuit het Telegram account van een gebruiker.

Het platform van Telegram heeft een gebruikersbestand van meer dan 800 miljoen en is snel uitgegroeid tot de favoriete berichtentool en het openbare forum voor de crypto community. Bitbot zal de betrokkenheid van crypto gebruikers bij de app benutten en zichzelf in het midden van elk relevant gesprek over crypto trading in het proces plaatsen.

In tegenstelling tot zijn naaste concurrenten, Unibot en Banana Gun, onderscheidt Bitbot zich als de Telegram trading bot bij uitstek voor op privacy en veiligheid gerichte handelaren. Bitbot heeft iets dat Banana Gun en Unibot niet hebben: institutionele beveiliging van Knightsafe, een aanbieder van bewaaroplossingen, die cold wallets beschermt. Dit garandeert de veiligheid van de digitale activa van gebruikers van Bitbot, doordat handelaren alleen geld uit wallets kunnen overboeken zodra de transacties zijn voltooid.

Wat is Bitbot?

Particuliere beleggers maken zich bewust van het feit dat ze het spel spelen met gemarkeerde kaarten, waarbij alle waardevolle informatie wordt bewaard door whales en instellingen met de tools, connecties en kapitaal om een voorsprong te hebben bij handel in de markten.

Dat is waar Bitbot in beeld komt. Door ’s werelds eerste en enige non-custodial trading bot op Telegram te lanceren, brengt Bitbot een revolutie teweeg in de handel en democratiseert het handelsbeveiliging en -middelen van wereldklasse, die ooit alleen beschikbaar waren voor de elite. Het zal een superieure interactie tussen crypto exchanges, DeFi protocollen en Telegram opleveren, terwijl gebruikers volledige en ongebreidelde voogdij over hun digitale activa krijgen. Dit zal detailhandelaren helpen een kans te maken om te concurreren met instellingen, whales en marktkrachten in een cryptohandelsomgeving.

Hoe werkt Bitbot?

Bitbot verbetert je ervaring met trading op Telegram, ongeacht je achtergrond of vaardigheidsniveau. Het maken van een nieuwe custodial wallet gaat gemakkelijk met één klik. Bitbot biedt drie gratis wallets om je reis mee te beginnen.

Bitbot maakt veilige cryptohandel via Telegram mogelijk door de geavanceerde wallet technologie, waardoor gebruikers volledige controle krijgen over hun privésleutels om het tegenpartijrisico te verminderen dat voortkomt uit de talloze bedreigingsactoren, oplichting en andere potentiële veiligheidsrisico’s die tegenwoordig helaas maar al te vaak voorkomen.

Bovendien beschermt Bitbot gebruikers tegen Maximal Extractable Value (MEV)-bots die op strategische wijze de meeste waarde uit een transactie halen en alle winst voor zichzelf opeisen. Bitbot zal ook anti-rug tools bevatten om potentiële rug pulls en oplichting te helpen identificeren voordat gebruikers in nieuwe projecten investeren, door verdacht gedrag in de keten op te sporen.

Om de instellingen verder uit te dagen biedt Bitbot een reeks geavanceerde trading functies. Het stelt gebruikers in staat om “de handel te snipen” en het geautomatiseerd investeren in lage en hoge verkopen van coins met een hoog potentieel te implementeren. Dankzij de functies voor kopieerhandel kunnen gebruikers de exacte acties van de best presterende wallets nabootsen. Dit is ideaal voor nieuwelingen of handelaren die weinig tijd hebben.

Bitbot debuteerde op 17 januari 2024 met het gelijknamige BITBOT token, na een enorme respons. Het BITBOT token geeft toegang tot de reeks trading tools op Telegram van Bitbot die ongeëvenaard zijn qua verfijning en kwaliteit, om nog maar te zwijgen van de toegang tot een community van gelijkgestemde handelaars met wie ze alfa- en handelsstrategieën kunnen delen. Het vasthouden van BITBOT zal gebruikers ook belonen in de vorm van een best-in-class model voor het delen van inkomsten dat evenredig is met de toekomstige groei van het platform.

Dan de tokenomics. 30% van de in totaal 1 miljard tokens wordt toegewezen aan de presale. 23% gaat naar de community, 20% naar ontwikkeling, 14% naar marketing, 10% naar treasury en 3% naar liquiditeit. Er zal ook een lineaire emissie van 1 jaar zijn voor het ontwikkelingsteam, dit zorgt voor een langdurige betrokkenheid en beschermt tegen rug pulls.

Wat is Banana Gun?

Banana Gun is een trading bot op Telegram die in 2023 is gelanceerd. Het automatiseert handelsactiviteiten en gebruikt API’s om transacties uit te voeren en gegevens van de markten te verzamelen. Net als Bitbot helpt Banana Gun gebruikers om in tokens te investeren zodra ze worden vermeld, te handelen, waarschuwingen te ontvangen en grafieken te visualiseren. Het belangrijkste verschil is dat het de superieure beveiliging mist die Bitbot via Knightsafe integreert.

Prijsvoorspelling voor Banana Gun

Volgens CoinMarketCap werd het oorspronkelijke token van Banana Gun, genaamd BANANA, op het moment van schrijven verhandeld tegen $13,52. BANANA heeft zeker het potentieel om zijn recordhoogte van $18,47 in december 2023 te overtreffen als het erin slaagt de twijfels over de veiligheid weg te nemen. Deze twijfels ontstonden nadat ze waren onderworpen aan een fout die ervoor zorgde dat de prijzen van het BANANA token afgelopen september daalden van ongeveer $9 naar $0,02. Een van de katalysatoren voor deze potentiële groei is de lancering van Banana Gun op de Solana blockchain, die momenteel een heropleving doormaakt.

Bitbot prijsvoorspelling

Bitbot biedt aanzienlijk meer beenruimte voor potentiële investeerders in de presale om exponentiële winsten te genereren. Met een verlaagde lanceringsprijs van $0,0100 tijdens de presale in 15 fasen – en een geprogrammeerde verhoging tot $0,02 in de laatste fase – zijn degenen die in Bitbot investeren verzekerd van winst, zelfs voordat het token op grote exchanges wordt gelanceerd.

Wat nog belangrijker is, is dat de markt voor trading bots op Telegram bijna $0,5 miljard nadert. Voor een ruimte die gisteren werd geboren met slechts een paar grote (en gebrekkige) spelers, is Bitbot perfect gepositioneerd om de ruimte zowel te veroveren als te laten groeien dankzij de superieure technologie.

Banana Gun vs. Bitbot: Welke moet je terugzien in 2024?

2024 is een bullish jaar voor investeren in crypto, met de Bitcoin halving  en de bullmarkt cyclus in april voor de deur. Dit zal naar verwachting een nieuwe golf van waanzinnige handelsactiviteiten en hernieuwde kracht voor de crypto industrie met zich meebrengen, met het potentieel om beter te presteren dan de laatste bullmarkt in 2021.

Maar wat betreft de keuze tussen Banana Gun en Bitbot: het is duidelijk dat Bitbot de superieure oplossing is. Geen enkele andere trading bot op Telegram biedt gebruikers de mogelijkheid om veilig vanuit hun cold wallet op de markten te handelen met beveiliging en prestaties van industrieniveau die met de meest onberispelijke precisie wedijveren met institutionele tools.

Wanneer je het potentieel toevoegt om exponentiële winsten te genereren met de lancering van het BITBOT token tegen gereduceerde prijzen, blaast Bitbot Banana Gun uit het water, zowel als trading bot als als investering. De presale vordert snel; het bevindt zich momenteel in fase 2. Met tokens van slechts $0,0105 zal de mogelijkheid om volledig te profiteren van deze sector veranderende technologie niet lang meer bestaan.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.