Singapore, 25 juli 2022DeFiChain, ’s werelds toonaangevende blockchain op het Bitcoin-netwerk gewijd aan het brengen van gedecentraliseerde financiële toepassingen en diensten voor iedereen, kondigt officieel de notering aan van haar native DFI token op Huobi Global, een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency exchanges.

Het token begint de handel tegen USDT op Huobi op 25 juli om 06:00 (UTC), terwijl DFI-opnames gepland zijn om te openen om 07:00 (UTC) op 26 juli. Handelaren en beleggers die DFI kopen op Huobi zullen in staat zijn om het token over te brengen naar hun DeFiChain wallet of waar ze maar willen.

Het DFI token is al beschikbaar voor verhandeling op Kucoin, Bybit (ERC-20 formaat), Bittrex, Bitrue, Hotbit, en Bitpanda.

“Genoteerd worden op Huobi is weer een grote stap voor DeFiChain. We zijn blij dat meer en meer grote exchanges DFI noteren. Door de verscheidenheid van echte wereld activa beschikbaar op DeFiChain, kijken meer en meer top tier beurzen uit naar de notering van DFI. Met elke extra notering wordt het makkelijker voor de massa om de wereld van native decentrale financiering op DeFiChain te betreden,” zei Benjamin Rauch, Marketing Director bij DeFiChain Accelerator.

Huobi, opgericht in 2013, is een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency exchanges. De notering op Huobi zal de toegankelijkheid van DFI onder de wereldwijde cryptocurrency gebruikersbasis verbeteren. Huobi stelt gebruikers in staat om een breed scala aan cryptocurrencies te kopen, verkopen, beleggen en lenen, en biedt een allesomvattend ecosysteem voor ervaren cryptohandelaren en -beleggers.

Huobi heeft onlangs voorlopige goedkeuring gekregen van de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority om virtuele activa uitwisselingsproducten en -diensten aan te bieden aan vooraf gekwalificeerde investeerders en professionele financiële dienstverleners.

Het DFI token opent de wereld naar het DeFiChain ecosysteem. Het is de kern van alle activiteiten op de DeFiChain blockchain, waaronder:

● Het verschaffen van liquiditeit in meerdere pools
● Inzetten voor blockchain consensus en veiligheid
● Als onderpand voor het slaan of lenen van stock tokens en de dUSD stablecoin
● Als een beloningstoken. Alle DEX-beloningen worden uitbetaald in DFI
Governance token van DeFiChain

DeFiChain is een volledig gedecentraliseerde blockchain met on-chain governance. Sinds de lancering van het mainnet in mei 2020, heeft het project een enthousiaste betrokkenheid van de gemeenschap gezien in bijna alle aspecten van de blockchain, van nodes, masternodes, projecten, tools, governance, economische ideeën, tot code governance. De codebase is ontwikkeld op een open source manier, en op grote schaal peer-reviewed en besproken door velen.

Over DeFiChain
DeFiChain is een gedecentraliseerde Proof-of-Stake blockchain, gecreëerd als een hard fork van het Bitcoin-netwerk om geavanceerde DeFi toepassingen mogelijk te maken. Het is gewijd aan het mogelijk maken van snelle, intelligente en transparante gedecentraliseerde financiële diensten. DeFiChain biedt liquiditeitsmijnbouw, staking, gedecentraliseerde activa, en gedecentraliseerde leningen. De missie van de DeFiChain Foundation is om DeFi naar het Bitcoin-ecosysteem te brengen.

Media contact: Benjamin Rauch, [email protected]

Voor meer informatie, bezoek: Website | Twitter | Discord | GitHub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.