De 6 beste metaverse tokens voor uitstekende rendementen in december 2022

De metaverse staat klaar om de online en digitale ruimtes te transformeren naar iets nieuws. Met gewaagde gokken die worden gemaakt door bedrijven zoals Google, Microsoft en, natuurlijk, Meta, is het verstandig om aandacht te schenken aan de metaverse revolutie. Een van de beste manieren om in de metaverse te investeren, is door middel van metaverse crypto tokens. Dat behandelen we daarom hier vandaag.

In dit artikel zul je zes van de beste metaverse tokens te zien krijgen om nu te kopen voordat de tokens rap in prijs stijgen.

1. Metacade (MCADE) – De metaverse ontmoetingsplek

Metacade is een community hub die gebouwd is om de nummer één bestemming te zijn voor alles wat te maken heeft met play-to-earn en metaverse gaming. Het is een plek waar gebruikers verbinding kunnen leggen met gelijkgestemde gamers, de nieuwste metaverse titels verkennen en verschillende manieren ontdekken om geld te verdienen met play-to-earn gamen.

Doordat de metaverse en GameFi sectoren nog in hun kinderschoenen staan, is er nog geen vanzelfsprekende en eenduidige plek waar je de toekomst van het gamen kunt bespreken, erover kunt leren, en het zelfs direct kunt beïnvloeden. Metacade is van plan om dit op grootse wijze te veranderen. Op het platform kun je live chats, speciale fora, reviews, tips en leaderboards vinden, waarmee je alles tot je beschikking hebt dat nodig is om je weg te vinden binnen de metaverse.

Om gebruikers aan te moedigen om hun kennis met anderen te delen, beloont Metacade gebruikers met de MCADE token wanneer ze een bijdrage leveren aan de community. Elke keer weer. Dat kan het posten van een review zijn, het delen van wat alpha, of het aanbieden van nuttige GameFi-content. Met dat in het achterhoofd, hebben ervaren spelers een goede reden om hun wijsheid met anderen te delen om van te leren, terwijl nieuwere spelers kunnen verdienen door het geven van hun mening over een nieuwe game die ze aan het uitproberen zijn. Hoe dan ook, iedereen wint!

Onderdeel van het plan van Metacade is om de macht weer terug te geven aan gamers zelfs. Daarom zullen ze in 2023 een eerste Metagrant toe gaan kennen. Metagrants bieden financiering aan ontwikkelaars om games te creëren waar de community het meest naar uitkijkt om te spelen. Bij elke Metagrant competitie dragen ontwikkelaars hun project voor in een poel waar de houders van MCADE op kunnen stemmen; degene met de meeste stemmen ontvangt financiering van de Metacade schatkist. Het doel van Metacade is om zijn virtuele arcade op te vullen met enkele van de beste metaverse en play-to-earn games op de markt, met de zegen van de gamers die ze spelen. Dit zorgt er ook voor dat Metacade de beste titels bevat.

Het uiteindelijke doel van Metacade is om het platform te transformeren tot ‘s werelds eerste virtuele arcade in handen van spelers zelf. Wanneer de ontwikkeling van het platform voltooid is, zal Metacade veranderen in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waarbij het kernteam een stap terug zet en leidinggevende rollen overdraagt aan leden van de community. Hierna zullen belangrijke beslissingen, zoals over nieuwe functies, samenwerkingen en met betrekking tot de economie achter de token, voorgelegd worden aan MCADE-houders om over te stemmen. Dit stelt hen in staat om daadwerkelijk de community die ze hun thuis noemen zelf te leiden.

Het is lastig om te onderschatten welk effect Metacade waarschijnlijk zal hebben op de opkomende metaverse en GameFi sectoren. Platforms gedreven door de community kunnen razendsnel in aantal gebruikers groeien dankzij het netwerkeffect, wat een van de redenen is waarom platforms zoals Discord en Steam hun naam in de gamesector wisten te vestigen. Metacade kan makkelijk eenzelfde pad doorlopen als een toegewijde ruimte voor metaverse en play-to-earn gamen. Aangezien de token nog steeds ongelooflijk ondergewaardeerd wordt in de presale, is het de eerste keuze als de beste metaverse token om te kopen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

2. ApeCoin (APE) – Aandrijver van een van de meest gehypte metaverses

ApeCoin is een utility en governance token voor het Ape ecosysteem. Het werd gecreëerd na het gigantische succes van het Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT project, en kent aan de houders ervan exclusieve toegang toe tot verschillende features van het ecosysteem. Een daarvan is Otherside, een opwindend metaverse project dat is gecreëerd door Yuga Labs, het bedrijf verantwoordelijk voor BAYC.

Yuga Labs heeft als doel om een open en uitwisselbaar metaverse te bouwen waar de activa gegenereerd kunnen worden door gebruikers, door gebruikers tot bezit kunnen worden gerekend, en van het platform kunnen worden gehaald, zonder dat iemand hierbij je in de weg zou staan. Otherside zal in 2023 lanceren en speelt zich af op een verre planeet waar duizenden Koda leven, buitenaardse wezen die de stukken grond in-game bewonen die de naam van Otherdeeds dragen.

Otherside zal een 11-delig verhaal zijn waarin spelers zich onderdompelen in deze alternatieve werkelijkheid, waarbij spelers in staat zullen zijn om hun NFT’s tot speelbare personages te transformeren. De game heeft al een flinke hype opgebouwd, met 55.000 Otherdeeds die tijdens de eerste fase van de NFT verkoop werden verkocht. Deze verkoop slaagde erin om binnen 24 uur tijd meer dan een half miljard dollar aan omzet te genereren, wat nogmaals onderstreept hoeveel hype er zich rondom Otherside bevindt.

Met het succes van BAYC en andere projecten in het recente verleden, en een samenwerking met Animoca Brands, het moederbedrijf van The Sandbox, maakt Otherside een goede kans om een gigantisch succesvol metaverse project te worden. De geldeenheid die in het spel wordt gebruikt, APE, is daarom de op één na beste metaverse token.

3. The Sandbox (SAND) – Onbeperkte mogelijkheden in de metaverse

The Sandbox is een van de meest waardevolle metaverse projecten op de markt, met een marktkapitalisatie van maar liefst $6,8 miljard op zijn piek in november 2021. Het uitgangspunt van The Sandbox is om gebruikers in staat te stellen om op hun land alles te bouwen wat ze maar willen, met een nadruk op het creëren van games en ervaringen. Het is vrij vergelijkbaar met Roblix op dit punt, buiten het feit om dat vrijwel elk aspect van The Sandbox in het bezit is van de gebruikers zelf.

Stukken grond in de game worden vertegenwoordigd door LAND NFT’s, wat betekent dat ze gekocht en verkocht kunnen worden voor SAND tokens. Gebruikers kunnen met een in-game programma genaamd VoxEdit zelf objecten maken, die vervolgens als ASSET’s kunnen worden opgeslagen om de blockchain. Zo kunnen deze objecten gebruikt worden op hun eigen stuk grond of met winst worden verkocht. Op de marktplaats van The Sandbox, kunnen gebruikers tal van ASSET’s voor de verkoop vinden, waaronder auto’s, kunst, personages en meer. Deze ASSET’s kunnen vervolgens gebruikt worden in de ‘Game Maker’, een complete gereedschapskist waarmee makers hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en games en ervaringen voor andere spelers kunnen bouwen die gemonetariseerd kunnen worden.

The Sandbox heeft samenwerkingen met verschillende merken van wereldwijde faam en roem, waaronder Gucci, Warner Music Group en Snoop Dogg, die allen hun eigen ervaringen hebben gebouwd voor gebruikers om mee te spelen en ze te verkennen. Het lijkt erop dat The Sandbox een doorslaggevende en sturende rol in de toekomst van de metaverse zal blijven spelen, waardoor het op plek drie komt in het lijstje van de beste metaverse tokens.

4. Ethereum (ETH) – Een cruciaal onderdeel binnen de metaverse

Nee, raak niet al te enthousiast, want Ethereum is niet een eigen metaverse aan het bouwen. Het verstrekt echter wel cruciale infrastructuur voor vele huidige en toekomstige metaverse projecten als ‘s werelds meest populaire platform voor smart contracten. NFT’s, bijvoorbeeld, zijn een cruciaal onderdeel binnen de op crypto gebaseerde metaverses en worden merendeels gemunt met behulp van Ethereum. Het netwerk heeft meer dan $30 miljard aan NFT-verkopen omgezet, terwijl Ronin, het keten met de op één na hoogste verkoopomzet, slechts iets meer dan $4 miljard aan NFT verkopen wist te genereren.

The Sandbox, een van de metaverse projecten die het meest heeft opgebracht tot nu toe, maakt ook gebruik van het Ethereum netwerk. Bij elke transactie moeten gebruikers transactiekosten in ETH afrekenen, wat betekent dat de vraag naar ETH alleen maar toe zal nemen naarmate meer gebruikers de metaverse technologie overnemen. De recente Ethereum fuse betekent bovendien dat meer projecten in staat zullen zijn om gebruik te maken van het netwerk zonder last te hebben van de opstoppingen die vóór de upgrade plaatsvonden. Dit opent nieuwe deuren voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een schaalbaar en veilig netwerk om hun metaverse op te bouwen. Ethereum is daarom de vierde keuze als een van de beste metaverse tokens op de markt.

5. Highstreet (HIGH) – Een revolutie in de commercie in de metaverse

Een van de meest krachtige use cases die het metaverse te bieden heeft is in de digitale commercie. Dit is de voornaamste manier geworden waarmee de meeste consumenten vandaag de dag winkelen. Alles wat met één klik te bereiken is, is vanzelfsprekend handig, maar betekent ook dat consumenten niet langer kunnen zien hoe hun items er in het echte leven uitzien. Highstreet is een oplossing voor dit probleem: het stelt merken in staat om digitale etalages te creëren waarin gebruikers rond kunnen kijken naar items en ze kunnen kopen door de HIGH token te gebruiken.

Elk item heeft zijn eigen NFT, wat het in staat stelt om gedragen te worden in de Highstreet metaverse. Maar ze kunnen ook worden ingewisseld voor het ‘echte’ object, dankzij de integratie met Shopify voor de orderverwerking. Highstreet beperkt zich echter niet alleen tot winkelen. Gebruikers kunnen ook de Highstreet World verkennen met hun virtuele avatar, waar ze plekken zoals Binance Beach en AVAX Alps kunnen bezoeken en queestes kunnen doen in deze unieke omgevingen. Items die je in een van de winkels van Highstreet hebt gekocht, kunnen als extra harnas fungeren en je een boost geven wanneer je tegen een van de tegenstanders in het spel strijdt.

Je hebt ook de optie om een van de Highstreet Homes te kopen, die naar je eigen voorkeuren en smaak kunnen worden aangepast. Je kunt hier chillen met vrienden, films bekijken en zelfs zorg dragen voor in-game huisdieren! Highstreet biedt boven alles een metaverse met meerdere doeleinden waarin op tal van manieren gebruikers vermaakt kunnen worden, terwijl ze ook een opwindende waardepropositie te bieden hebben voor merken. Daarom staat HIGH op plek 5 van de beste metaverse tokens om aan te schaffen.

6. WAX (WAXP) – De metaverse marktplaats

WAX staat voor de Worldwide Asset eXchange. Het is een blockchain gebouwd door OPSkins, een wereldwijd toonaangevend merk voor het verhandelen van digitale items, en biedt een doelgedreven netwerk aan waarin virtuele items en verzamelobjecten kunnen worden bewaard en verhandeld. Het is een klimaatneutraal project waarin merken eenvoudig items kunnen tokeniseren en ze op de blockchain kunnen bewaren als NFT’s, en komt bovendien met een gedecentraliseerde marktplaats voor het verhandelen van virtuele items met gebruik van de WAXP token.

Een van de doelen van WAX is om de toegang tot het opslaan van digitale activa open te stellen voor iedereen, door een eenvoudige gereedschapskist te verstrekken aan merken waarmee NFT’s mee gemunt kunne worden. Dat maakt het een waardevol netwerk voor bedrijven die op zoek zijn naar een kans om de metaverse te betreden. WAX heeft zichzelf al bewezen met ‘s werelds meest populaire play-to-earn game, Alien Worlds, dat volledig op WAX draait. Sterker nog, de drie meest gespeelde play-to-earn games van dit moment maken gebruik van WAX.

WAX heeft ook samenwerkingen beklonken met grote namen in de entertainment industrie, waaronder Mattel, Capcom en Lionsgate. Wanneer deze merken gereed zijn om de metaverse te betreden, kun je ervan uitgaan dat ze WAX zullen gebruiken voor het munten en opslaan van hun NFT’s. WAX zal daarom waarschijnlijk doorgaan op de ongelooflijke reis die het tot nu toe in de metaverse heeft afgelegd, en een vitaal onderdeel van de metaverse worden. Dat zorgt ervoor dat het ook een plek heeft gekregen in deze lijst van de 6 beste metaverse tokens om nu te kopen.

Metacade (MCADE) is de top keuze als de beste metaverse token

Naarmate de metaverse meer in schwung zal raken en gebruikt zal worden, zullen alle tokens in deze lijst zeer waarschijnlijk stuk voor stuk uitstekende rendementen op kunnen leveren voor investeerders. Ze hebben allen iets bijzonders en unieks te bieden waarmee ze de potentie hebben om een drijvende kracht te worden achter de metaverse. Het is echter duidelijk dat Metacade als investeringskans zich in een andere klasse begeeft ten opzichte van de rest.

Play-to-earn games en verschillende metaverses zullen opduiken en in de vergetelheid verdwijnen, dat is de natuurlijke tendens van deze virtuele ervaringen. Maar als een centrum voor gamen zal Metacade naar verwachting een constante factor blijven door dit alles heen. Door de ultieme bestemming voor Web3 te creëren voor play-to-earn en metaverse gamen, met een focus allereerst op de community zelf, zou Metacade met gemak honderdduizenden loyale gamers naar zijn platform kunnen trekken.

Wanneer je de visie van Metacade deelt, zul je zo snel als mogelijk deel willen nemen aan de presale. In de eerste fase van de presale kun je 125 MCADE tokens krijgen voor $1. In fase 9, de laatste, krijg je slechts 50 MCADE voor $1. Dit betekent dat hoe eerder je deelneemt, de forse je rendement op de lange termijn zal zijn voor dit fantastische project. Bekijk vandaag nog de presale, aangezien het je beste metaverse investering zou kunnen zijn voor de komende jaren.
Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.