De cryptocurrency CAIZcoin, gebaseerd in de EU en volgens islamitische financiële principes, is klaar om zijn grote wereldwijde debuut te maken. CAIZcoin zal binnenkort beschikbaar zijn op meer dan 30 exchange platforms.

Een nieuw hybride concept voor het beste van twee werelden

De CAIZcoin Blockchain introduceert een hybride model genaamd DeCe, wat staat voor Gedecentraliseerd – Gecentraliseerd. Het combineert de beste eigenschappen van gedecentraliseerde financiering (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi). DeFi biedt gebruikers toegankelijkheid, transparantie en controle over hun activa en investeringen, maar mist toezicht en regulering. CeFi daarentegen biedt gebruikers een gereguleerde omgeving, waardoor financiële onzekerheid en risico’s geminimaliseerd worden. DeCe combineert het beste van twee werelden en biedt snelle, gemakkelijke en toegankelijke financiële producten en diensten die volledig gereguleerd zijn en voldoen aan de Fiqh. Dit maakt alles eenvoudiger te begrijpen, zonder het gebruik van financiële hefboomwerking en met een gelijkmatig gedeeld risico. Het Caiz ecosysteem biedt centraal gecreëerde en beheerde financiële functionaliteiten op een gedecentraliseerde basis, waardoor het ideaal is voor het leveren van financiële diensten, met name aan achtergestelde regio’s.

Een blik in de toekomst, nu al

“CAIZcoin vertegenwoordigt een belangrijke innovatie en realiteit, niet alleen voor cryptocurrencies maar voor het hele financiële systeem zoals we dat vandaag de dag kennen,” zegt Philippe Theunissen, CEO van CAIZcoin Group. “Het brengt een niveau van transparantie en praktische bruikbaarheid dat eerlijkheid, gelijkheid

Caizcoin is ’s werelds eerste islamitische Blockchain Ecosysteem, gevestigd in de EU. Het is bedoeld als de brug tussen de gecentraliseerde en gedecentraliseerde financiële wereld.
Social media links:

Instagram | Twitter | Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.