Singapore, Singapore, Datum, Chainwire

Aethir, een leider in gedecentraliseerde GPU-cloudinfrastructuur, heeft zijn langverwachte Node Verkoop aangekondigd. Aethir is een aanbieder van GPU-als-een-dienst op ondernemingsniveau, gericht op AI en gaming. De gedecentraliseerde cloudinfrastructuur van Aethir stelt GPU-providers in staat om verbinding te maken met ondernemingsklanten die de rauwe kracht van NVIDIA’s H100-chips nodig hebben voor geavanceerde AI/ML-taken.
Daarnaast ondersteunt de infrastructuur van Aethir cloud gaming-klanten en heeft het contracten met ’s werelds grootste gaming- en telecombedrijven, waarbij het profiteert van zijn flexibiliteit en dekking over technologische en operationele expertise.

$ATH-token is het inheemse token voor het Aethir-netwerk, om node-providers en checkers te belonen voor het onderhouden van het gedecentraliseerde cloudinfrastructuurnetwerk van Aethir. Deze decentralisatie begint eerst met de Checker Nodes, de validator van ons ecosysteem, gelijke kansen om deel te nemen, gelijke kansen om te valideren, en gelijke kansen om een ​​aanvullende bonus te verdienen voor het betrappen van slechte actoren en het verminderen van hun beloningen.

Aethir streeft ernaar een infrastructuurpartner te zijn die zich primair richt op ondernemingen, gebruikmakend van het Arbitrum-ecosysteem voor DePIN en AI, omdat het zijn node-infrastructuur in het ecosysteem zal hosten en zich voorbereidt op zijn eigen node-verkoop op Arbitrum.

Waarom een ​​Node runnen op Aethir?

Het draaien van een node op Aethir draagt bij aan de decentralisatie van cloud computing en verdient beloningen als netwerkdeelnemer. Het eerste type node in het Aethir-netwerk dat beschikbaar zal zijn, is de checker-node, een node die door elke gebruiker kan worden bediend om te helpen bij de verificatie van de uptime, latentie, kwaliteit van de dienstverlening en rekenkracht geleverd door andere node-deelnemers in de toekomst. Het team van Aethir streeft er altijd naar om een gedecentraliseerde aanpak te waarborgen in elk aspect van het project. Het team’s toewijding aan decentralisatie en gemeenschapseigendom begint met het openstellen van de decentralisatie van de licenties van de checker-nodes, die een cruciale rol spelen in het ecosysteem bij het valideren van de serviceverlening binnen de Aethir-infrastructuur.

De details van de Node Sale zijn als volgt:
– 100.000 nodes beschikbaar in een getrapt prijssysteem.
– Nodes worden verkocht op Arbitrum via een openbare verkoop.
– Nodes zijn één jaar na de verkoop overdraagbaar.
– Beloningen worden opgebouwd en verdiend volgens een vestinglogica voor elke gebruiker.
– Geen limiet aan het aantal nodes dat men kan kopen.
– Speciale toewijzing voor de Aethir-gemeenschap, partners en KOLs voor whitelists voor vroege aannemers van het netwerk.

Exclusieve inkomstenkansen voor Node-operators

Als een node-operator in het ecosysteem van Aethir kunnen gebruikers tot wel 15% van de totale voor checker-node-operators gereserveerde voorraad van het Aethir-ecosysteem verdienen (gedurende de komende vier jaar). Andere beloningen worden gereserveerd voor andere mijn- en technische deelnemersrollen binnen het netwerk. Nodes verdienen beloningen voor het helpen verifiëren van de gegevens en dienstverlening binnen het netwerk, dienend als checks and balances voor de toekomstige mijnbouwdoorvoer van op AI-enabled processing chips en andere rekenkracht gebaseerde systemen.

Deze checker-node-verkoop biedt de mogelijkheid voor iedereen om deel uit te maken van het netwerk en bij te dragen aan de opbouw van een gedecentraliseerd ecosysteem voor de grootste verzameling gedecentraliseerde AI-rekenkracht, zonder dat elke reguliere gebruiker vanaf dag één klaar moet zijn om deel te nemen aan zwaar rekenwerk.

Getrapte openbare node-verkoop – Een kans voor iedereen om deel te nemen

Met nodes die beginnen bij $500 per checker-node, en vervolgens toenemen bij elke stap, en whitelists gereserveerd voor verschillende deelnemers, waaronder Aethir-gemeenschap, partnergemeenschappen, KOLs en durfkapitaalteams, is deze verkoop ontworpen om alle soorten deelnemers te betrekken.

Gebruikers zullen deelnemen met wrapped ETH (WETH) op het Arbitrum-netwerk, en alle details van de verkoop zullen beschikbaar zijn op deze link: http://checker.aethir.com. De details van het runnen van de node zullen beschikbaar worden gesteld bij de lancering van het testnet.

Aethir is verheugd om de allereerste getrapte gedecentraliseerde AI openbare node-verkoop aan te kondigen, waarbij een eerlijke en brede toegang tot zijn opkomende netwerk wordt gegarandeerd. Terwijl een beperkt aantal nodes is gereserveerd voor whitelists, waaronder KOLs en leden van de Aethir- en partnergemeenschappen, zijn de meeste nodes open voor het publiek om op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, te kopen. Deze structuur garandeert dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan de revolutionaire reis van Aethir naar decentralisatie. KOLs ontvangen een unieke verwijzingscode om te delen met hun gemeenschap, waarbij ze een verwijzingsvergoeding verdienen voor elke node-verkoop die wordt gedaan met hun code.

Node-verkoop Tijdlijn
Aankondiging van de node-verkoop: 26 februari 2024, 12 PM UTC
Onmogelijke whitelist-campagne: 27 februari

2024, 10 AM UTC tot 14 maart 10 AM UTC
Lancering van de node-verkoop: 20 maart 2024, 10 AM UTC
Netwerklancering: Q2 2024
Voor meer details over hoe u een node kunt kopen en uitvoeren, blijf op de hoogte van de officiële kanalen van Aethir.

Het ecosysteem van Aethir en uw rol

Als node-operators bent u een integraal onderdeel van het ecosysteem van Aethir en verdient u beloningen voor uw cruciale rekenbijdragen zodra het netwerk volledig operationeel is. Aethir is op een missie om de overgang van de wereld naar universele cloud computing te versnellen – en u bent uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis via onze Initial Node Offering.

Meer over Aethir

Maak kennis met het team achter de missie

Over Aethir

Aethir revolutioneert DePIN met zijn geavanceerde, gedistribueerde, ondernemingsklasse GPU-gebaseerde rekeninfrastructuur die is afgestemd op AI en gaming. Ondersteund door toonaangevende Web3-investeerders zoals Framework Ventures, Merit Circle, Hashkey, Animoca Brands, Sanctor Capital, Infinity Ventures Crypto (IVC) en anderen, met meer dan $32 miljoen aan fondsen voor het ecosysteem, effent Aethir de weg voor de toekomst van gedecentraliseerd rekenen.

Gebruikers die deel willen uitmaken van de node-verkoop en willen helpen bij het vormgeven van de toekomst van AI en gaming, kunnen de officiële node-verkooplink van Aethir raadplegen om te leren hoe ze aan de verkoop kunnen deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.