MutantCats

Mutant Cats verwachting

Mutant Cats is de naam van een NFT-collectie die bestaat uit 9.999 afbeeldingen van gemuteerde katten. Iedere kat in de collectie heeft 100% unieke kleuren, eigenschappen en mutaties.

Unieke tokens verkocht9536
Handelsvolume (24 uur)$3.804,49
Gem. Volume (24 uur)$543,50
Unieke wallets gekocht10011

Duurste Mutant Cat ooit

$58.771,36

Laagste prijs (7 dgn)$1.332,69

Mutant Cat kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Mutant Cats collectie

Mutant Cat #2304

MutantCats #3385

Mutant Cat #3385

MutantCats #192

Mutant Cat #192

MutantCats #3381

Mutant Cat #3381

Alles over de NFT: Mutant Cats

De omschrijving van de Mutant Cats collectie beweert dat er 9.999 katten gemuteerd zijn vanwege een ‘ziekte op de Ethereum blockchain’. Deze NFT katten hebben dan ook rare eigenschappen zoals meerdere ogen of een radioactieve huid. 

Het bezitten van een Mutant Cat stelt gebruikers in staat om ze te staken waarmee je 10 $FISH per dag kunt verdienen. Dit is een crypto token. Daarnaast krijgen Mutant Cat bezitters ook toegang tot een exclusieve gemeenschap. Dit zorgt ervoor dat bezitters van een Mutant Cat zeggenschap hebben over de toekomstige plannen en organisatie van het project.

Mutant Cats prijs verwachting

Na de lancering van Mutant Cats in oktober 2021, werden ze verkocht voor enkele honderden dollars. Vanwege de populariteit rond NFT’s, stegen de prijzen in dezelfde maand nog tot bijna  $5.000. Later daalden de prijzen weer richting een stabielere prijs van gemiddeld $2.500. 

Deze NFT-collectie heeft veel potentie om te groeien, omdat hij relatief nieuwer is dan veel andere collecties.

Hoe koop ik een Mutant Cats NFT?

Een NFT van de Mutant Cats collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT Mutant Cats koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder Mutant Cats. Voor het kopen van de NFT Mutant Cats dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.