Ellipse 15

MekaVerse verwachting

MekaVerse is een NFT-collectie van 8.888 unieke Meka’s. Deze collectie is geïnspireerd door de Japanse Mecha-universums. Iedere Meka is 100% uniek.

Unieke tokens verkocht6285
Handelsvolume (24 uur)$19.412,29
Gem. Volume (24 uur)$1.386,59
Unieke wallets gekocht6364
Duurste Meka ooit$1.738.797,80

Laagste prijs (7 dgn)

$1.821,29

MekaVerse kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de MekaVerse collectie

meka 4639

Meka #4639

meka 8164

Meka #8164

Meka #656

meka 771

Meka #771

Alles over de NFT: MekaVerse

MekaVerse is één van de meest besproken NFT’s van het moment. Het is een project gecreëerd door twee ervaren 3D designers Mattey & Matt B. Binnen een korte periode wist MekaVerse maar liefst 200.000 volgers op zowel Twitter als Discord te bereiken en hierdoor een groot NFT-marktaandeel binnen te slepen met de verkoop van hun NFT’s.

De NFT-collectie MekaVerse is een robot-collectie die bestaat uit 8.888 unieke Meka’s. Deze robots zijn geïnspireerd door Japanse anime universums.

MekaVerse prijs verwachting

De prijzen voor Meka’s variëren enorm. Momenteel (9 november 2021) is de huidige ‘floor price’ voor een MekaVerse NFT (de goedkoopste Meka) 1.089 ETH. Echter worden er ook Meka’s verkocht voor 5 ETH, 10 ETH, tot 50 ETH en zelfs 125 ETH. De duurste Meka die tot nu toe verkocht is, werd verkocht voor 443.000 dollar.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom MekaVerse? Volg dan de hashtag #MEKAGANG op Twitter.

Hoe koop ik een Mekaverse NFT?

Een NFT van de Mekaverse collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT MekaVerse koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder MekaVerse. Voor het kopen van de NFT MekaVerse dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.