JUNGLE FREAKS

Jungle Freaks verwachting

Jungle Freaks is een NFT-collectie van 10.000 hand getekende ‘freaks’, die lijken op zombies. Iedere Jungle Freak in de collectie is 100% uniek.

Unieke tokens verkocht8710
Handelsvolume (24 uur)$886,79
Gem. Volume (24 uur)$886,79
Unieke wallets gekocht9549

Duurste Jungle Freak ooit

$83.462,29

Laagste prijs (7 dgn)$1.296,83

Jungle Freak kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de Jungle Freaks By Trosley collectie

Jungle Freak #2920

Jungle Freak #1466

Jungle Freak #1466

Jungle Freak #3651

Jungle Freak #3651

Jungle Freak #6294

Alles over de NFT: JUNGLE FREAKS

JUNGLE FREAKS is een collectie gelanceerd in 2021 met 10.000 NFT’s vertegenwoordigd door hand getekende freaks, met unieke eigenschappen. De tekenstijl lijkt geïnspireerd te zijn door de Bored Apes.

Deze FREAKS worden getekend door een Amerikaanse striptekenaar genaamd George Trosley. Hij heeft een verleden met het tekenen van stripfiguren voor de Amerikaanse CARtoons en Hustler magazines. Ook hij heeft besloten vanwege de NFT hype zijn eigen NFT-collectie te lanceren.

JUNGLE FREAKS prijs verwachting

In oktober 2021, werden alle JUNGLE FREAKS gelanceerd met een vaste prijs van 0,07 ETH. In dezelfde maand waren ze al snel uitverkocht, waarna de meeste NFT’s prijzen zagen van meer dan $5.000. De duurdere in de collectie kwamen zelfs dichtbij $100.000 in oktober 2021. Later in 2021 daalde de floor price richting een prijs lager dan 0.5 ETH.

Hoe koop ik een Jungle Freaks NFT?

Een NFT van de Jungle Freaks collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT JUNGLE FREAKS koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder JUNGLE FREAKS. Voor het kopen van de NFT JUNGLE FREAKS dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.