FLUF world

Fluf World verwachting

FLUF World is een collectie van 10.000 unieke 3D geanimeerde konijnen. Er zit een soundtrack bij en de konijnen zijn geanimeerd om hierop te dansen. Deze soundtracks en dansen zijn ook uniek per NFT.

Unieke tokens verkocht7792
Handelsvolume (24 uur)$78.899,69
Gem. Volume (24 uur)$13.149,95
Unieke wallets gekocht6505
Duurste FLUF NFT ooit$240.854,78

Laagste prijs (7 dgn)

$46.124,40

FLUF NFT kopen

‘s Werelds eerste en grootste digitale NFT-marktplaats voor al uw NFT collecties.

Selectie uit de FLUF World collectie

fluf 7318

Fluf #7318

fluf 1291

Fluf #1291

fluf 6289

Fluf #6289

Fluf #4045

Alles over de NFT: FLUF World

FLUF World is een relatief nieuwe NFT-collectie gelanceerd in 2021. Deze unieke collectie van 3D konijnen wordt gekenmerkt door de dans-animatie van iedere NFT konijn. In tegenstelling tot de meerderheid van NFT collecties, worden deze NFT’s dan ook als MP4 of GIF bestand verkocht.

Iedere NFT konijn heeft een unieke soundtrack, dans-animatie, locatie en kleding. Ook zijn er toekomstige plannen voor gebruikers om deze zelf aan te kunnen passen. Daarnaast functioneren FLUFs ook als een ticket naar een digitaal wereld genaamd ‘The Underground’ vol exclusieve content, van muziek tot online evenementen. Deze wordt ook constant uitgebreid.

FLUF World prijs verwachting

Omdat FLUF World gelanceerd werd in het midden van de NFT hype van 2021, steeg de prijs snel na de lancering. Wat begon in augustus 2021 met gemiddeld $1.000 per NFT, groeide snel uit tot meer dan $4.000 per NFT later in het jaar. Deze collectie blijkt dus relatief goedkoop, vergeleken met andere collecties.

Aangezien deze collectie relatief nieuw is, zijn er in het algemeen hoge verwachtingen voor de toekomst van deze NFT’s.

Hoe koop ik een Fluf World NFT?

Een NFT van de Fluf World collectie kun je het gemakkelijkste kopen op de Binance NFT marktplaats.

Klik hier om je direct te registeren bij Binance.

Veelgestelde vragen

De NFT FLUF World koop je bij een NFT marketplace. Binance NFT is een internationale marktplaats waar je verschillende NFT’s kunt verhandelen, waaronder FLUF NFT. Voor het kopen van de NFT FLUF World dien je over een wallet te beschikken. NFT’s koop je meestal met een specifiek betaalmiddel, vaak is dit Ethereum (ETH).

Het verkopen van de NFT gaat ook weer via de marketplace en in de specifieke currency waarin deze NFT verhandeld wordt. Veel NFT’s worden verhandeld in ETH en als je besluit jouw NFT te verkopen, word je dus uitbetaald in ethereum.

Op dit moment zijn NFT’s erg hot. Het kan voorkomen dat dagelijks de all time high price van deze collectie wordt verbroken. 

Geld verdienen met NFT’s lijkt op het handelen van cryptocurrency, maar is niet helemaal hetzelfde. Zo kun je een NFT kopen voor een bepaalde prijs, en als deze in waarde gestegen is, verkopen met winst.

Een andere optie is zelf een NFT maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen NFT-kunstwerk of spel maken en deze te koop op een veiling of marketplace.

Cryptomunten zijn fungibel. Dit betekent dat je cryptovaluta kunt ruilen of vervangen en ze dezelfde waarde behouden. NFT’s zijn non-fungibel. Dit betekent dat de NFT uniek is en niet vervangen kan worden, of kan worden gedeeld. Iedere NFT heeft dus zijn eigen waarde.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.