Na alle kommer en kwel van 2022 is het goed om met een hernieuwd gevoel van optimisme te starten met het nieuwe jaar. Er is een toenemend gevoel dat de crypto markt op het punt staat terug te stuiteren, met bepaalde nieuwe en gevestigde spelers die klaar zijn om omhoog te schieten. Met die gedachte bieden we deze lijst van de top 7 crypto die naar uitzonderlijke hoogte zullen stijgen voor 2023. Lees verder om erachter te komen hoe deze sterren zullen schijnen… en welke het helderst zal schijnen van allemaal.

Beste crypto voor 2023

1. Metacade (MCADE) voor GameFi

2. Shiba Inu (SHIB) voor meme coins

3. Polygon (MATIC) voor dApps

4. Ripple (XRP) voor currency transfers

5. Ethereum (ETH) voor de algemene markt

6. Rocketize (JATO) voor DeFi meme coins

7. Orbeon Protocol (ORBN) voor VC en crowdfunding

  1. Metacade: Top 7 crypto stijgers voor GameFi

Alle bedrijven op deze lijst van top 7 crypto die naar uitzonderlijke hoogte zullen stijgen hebben het potentieel om echt records te breken. Maar het zijn bedrijven in de GameFi sector die klaar zijn om naar de sterren te reiken, met crypto gaming dat naar verwachting het komende jaar zal exploderen. Metacade is perfect gepositioneerd om te profiteren van de enorme vraag naar play-to-earn (P2E), met zijn uitstekende aanbod van metaverse- en arcadespellen waar spelers inkomsten en beloningen kunnen verdienen.

Metacade is echter niet alleen voor gamers. Het is een compleet crypto gaming ecosysteem voor zowel ontwikkelaars als crypto enthousiastelingen. Ontwikkelaars kunnen het platform gebruiken om nieuwe games te testen, ontwikkelen en op de markt te brengen, wedstrijden te organiseren en nieuwe medewerkers te vinden. Ondertussen kunnen crypto fans en investeerders profiteren van aantrekkelijke staking- en investeringsmogelijkheden. Door alle aspecten samen te brengen, zou Metacade snel de ultieme Web3-communityhub voor de play-to-earn industrie kunnen worden.

De Metacade presale is snel uitverkocht. De bètafase heeft al meer dan $1,5 miljoen opgebracht, een zeker bewijs dat investeerders de waarde en het enorme potentieel van Metacade’s zakelijke voorstel begrijpen. Metacade is klaar om van start te gaan in 2023, en nog beter, als je nu handelt, kun je je nog steeds inkopen met de zeer aantrekkelijke presale korting. Naar uitzonderlijke hoogte? Naar de sterren en verder!

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

  1. Shiba Inu (SHIB): Top 7 crypto stijgers voor meme coins

De sportgeschiedenis is doorspekt met verhalen over geweldige comebacks, van Muhammad Ali tot Michael Jordan en van de Boston Red Sox tot Liverpool FC. Staat Shiba Inu (SHIB) op het punt zich bij die lijst aan te sluiten? Zou het echt kunnen terugkeren naar de verbazingwekkende, nauwelijks geloofwaardige hoogten die het in 2021 bereikte? Misschien kan Shiba Inu (SHIB) die geweldige highs nooit evenaren, maar er zijn nog steeds goede redenen om aan te nemen dat het, net als die sporthelden, enkele van zijn vroegere glorie kan heroveren.

Toegegeven, in een bearmarkt verloor het bedrijf meer dan 90% van zijn waarde. Maar zelfs in deze verschillende tijden zijn de fundamenten voor Shiba Inu (SHIB) nog steeds aanwezig – en daarom zou het in 2023 een spectaculaire herlancering kunnen beleven. Het is nog steeds de op een na grootste meme coin in termen van marktkapitalisatie, het inspireert nog steeds loyaliteit van zijn grote groep volgers, en het nieuwe Shibarium platform zal een reeks nieuwe DeFi diensten ondersteunen. Dit alles bewijst dat er nog leven in deze oude hond zit.

  1. Polygon (MATIC): Top 7 crypto stijgers voor dApps

Polygon (MATIC) is het bewijs dat niet alleen nieuwkomers op de markt innovatie, opwinding en geweldige opbrengsten bieden. Sommigen beweren inderdaad dat gevestigde spelers, met een bewezen staat van dienst, veiliger zijn, vooral op de langere termijn. Het kan niet worden ontkend dat Polygon (MATIC) tussen midden en eind 2022 zijn waarde vrijwel verdubbelde en dat zijn prijs vóór en na FTX opmerkelijk consistent bleef. Dat spreekt zeker boekdelen over het bedrijf.

Polygon (MATIC) is aantrekkelijk voor investeerders, juist omdat het aantrekkelijk is voor ontwikkelaars en vele andere gebruikers. Het maakt optimaal gebruik van de veiligheid, flexibiliteit en stabiliteit van het Ethereum (ETH)-netwerk, maar voegt snellere en goedkopere transactieverwerking toe. Het maakt het ontwikkelaars ook gemakkelijk om nieuwe protocollen en apps te maken, die vervolgens bijdragen aan de indrukwekkende handelsvolumes van Polygon (MATIC). Sommige bedrijven beloven je de maan en de sterren, maar Polygon (MATIC) levert.

  1. Ripple (XRP): Top 7 crypto stijgers voor currency transfers

Sommige mensen zullen misschien verrast zijn om Ripple (XRP) op de lijst van de top 7 crypto’s die naar uitzonderlijke hoogte zullen stijgen te zien, aangezien de langdurige rechtszaak van het bedrijf met de SEC nog steeds voortduurt. Natuurlijk brengt elke investering een zekere mate van risico met zich mee, en als Ripple (XRP) zijn zaak verliest, zal de waarde dalen. Aan de andere kant, als het als overwinnaar uit de bus komt, spreekt het voor zich dat de aandelenkoers sterk de andere kant op zal stijgen, en beleggers zullen daarvoor worden beloond.

Wat duidelijk blijft, is dat Ripple (XRP) een product heeft dat mensen willen en wat ze ook goed vinden. De mogelijkheid om in enkele seconden en tegen een redelijke prijs valutatransacties uit te voeren, zal iedereen aanspreken die te maken heeft gehad met de exorbitante kosten en lange vertragingen die bij traditionele banken horen. Als je het type belegger bent dat gelooft in het concept “hoe groter het risico, hoe groter de beloning”, dan is Ripple (XRP) wellicht iets voor jou.

  1. Ethereum (ETH): Top 7 crypto stijgers voor de algemene markt

In de haast om de beste nieuwkomers in de crypto wereld te identificeren, is het vaak gemakkelijk om te vergeten dat de beste vooruitzichten al bestaan. Zeker, Ethereum (ETH) zag zijn waarde in 2022 met tweederde dalen tot ongeveer $1200. Maar het is nog verreweg de op één na grootste crypto qua marktkapitalisatie, en er zijn tal van andere spelers die maar al te graag de prestaties van Ethereum (ETH) in de afgelopen 12 maanden willen evenaren.

Bovendien komt de huidige lage prijs overeen met veel ruimte voor opwaartse beweging wanneer de algehele markt weer aantrekt. Ethereum (ETH) heeft een aantal nieuwe ontwikkelaars die werken aan het toevoegen van nieuwe functies en functionaliteit in 2023. En met talloze bedrijven die het gebruiken als platform voor hun apps en productaanbod, ziet de toekomst voor Ethereum (ETH) er rooskleurig uit. Het blijft nog steeds een top vooruitzicht voor 2023 en daarna.

  1. Rocketize (JATO): Top 7 crypto stijgers voor DeFi meme coins

Je hebt een raket nodig om uitzonderlijke hoogten te bereiken, maar dat is niet de enige reden waarom Rocketize (JATO) in deze top 7 van crypto staat. Hoewel de markt nog steeds honger lijkt te hebben naar pure meme coins, positioneren meer slimme operators zoals Rocketize (JATO) zichzelf als een “meme coin plus” – in dit geval als een DeFi meme coin. Rocketize (JATO) is gebouwd op de smart chain van Binance en is van plan om in te spelen op de toegenomen vraag naar smart contracts en soortgelijke apps.

Rocketize (JATO) stopt daar echter niet. Het is bijna alsof het op dit moment naar iedere goed presterende crypto op de markt heeft gekeken en die functionaliteit in zijn roadmap heeft opgenomen. Zo omvatten de toekomstgerichte plannen van het bedrijf het bouwen van links naar toonaangevende netwerken zoals Fantom, Polygon en BSC, de lancering van twee NFT-platforms en hosting voor GameFi. Als het echt al zijn beloften kan nakomen, zou Rocketize (JATO) in 2023 een superster kunnen zijn – hoewel het langer kan duren om het waar te maken.

  1. Orbeon Protocol (ORBN): Top 7 crypto stijgers voor VC en crowdfunding

Van oudsher is er een kloof tussen start-ups die op zoek zijn naar financiering en kleine investeerders die zich willen inkopen in deze bedrijven. Orbeon Protocol (ORBN) heeft tot doel deze kloof in de VC- en crowdfundingmarkt te overbruggen. Het werkt door nieuwe zakelijke ondernemingen om te zetten in NFT’s, die vervolgens worden gefractioneerd en tegen betaalbare prijzen op de markt worden gebracht. Het is een win-win, aangezien start-ups snel en gemakkelijk toegang hebben tot financiering en kleine investeerders kunnen investeren in de beste nieuwe bedrijven.

Orbeon Protocol (ORBN) biedt zelfs een volledige reeks beleggingsdiensten. Gebruikers kunnen hun cryptocurrencies en NFT’s op één plek kopen, ruilen, vasthouden en beheren. En start-ups kunnen investeerders belonen met op aandelen gebaseerde NFT’s en andere voordelen. Gezien het succes van de presale doet Orbeon Protocol (ORBN) zeker iets goed. Als het zijn momentum kan vasthouden en zich kan onderscheiden van de concurrentie, is de kans groot dat het in 2023 een topkandidaat wordt.

Top 7 crypto stijgers in 2023: het eindoordeel

In deze groepering van de top 7 crypto die in 2023 naar uitzonderlijke hoogte zullen stijgen, hebben alle vermelde bedrijven – Ethereum (ETH), Metacade (MCADE), Orbeon Protocol (ORBN), Polygon (MATIC), Ripple (XRP), Rocketize (JATO) en Shiba Inu (SHIB) – het potentieel om als beste uit de bus te komen. Maar om een definitieve beslissing te nemen, is het leerzaam om te kijken welke marktsector de meest opwindende groeivooruitzichten heeft in 2023 en daarna.

De GameFi markt lijkt het grootste groeipotentieel te hebben, en dat betekent dat Metacade (MCADE) hier de duidelijke winnaar is. Het is een opvallende speler in de play-to-earn- en crypto gamingsector en heeft ook het voordeel dat het momenteel beschikbaar is tegen de beste presale prijs – maar niet te lang meer, dus stel je investeringsbeslissing niet uit!

Je kunt hier de beste crypto’s bij eToro kopen.Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.