Na de recente overwinning van Ripple op de SEC haalde XRP de krantenkoppen met een drastische prijsstijging. Sommige experts speculeerden dat dit positieve sentiment zou kunnen overslaan op de presale van Shiba Memu. Maar wat is Shiba Memu en waarom zijn beleggers er zo optimistisch over? Lees verder en ontdek waarom Shiba Memu gepositioneerd is voor explosieve groei ondanks de recente bullish koersen van XRP.

Wat is Shiba Memu en hoe werkt het?

Meme coins zijn doorgaans afhankelijk van hypes en virale trends om hun stempel te drukken op de wereld van crypto. Shiba Memu pakt het echter allemaal iets anders aan, het project wacht niet op de schijnwerpers; het creëert het. Door gebruik te maken van geavanceerde AI brengt Shiba Memu zichzelf onder de aandacht op het internet met finesse en precisie, een privilege dat meestal alleen is gereserveerd voor campagnes van kapitaalkrachtige bedrijven.

Wat doet Shiba Memu precies? Het genereert, optimaliseert en implementeert gerichte marketingstrategieën om de interesse van investeerders te wekken en de betrokkenheid te vergroten. Het is alsof je honderd reclamebureaus hebt die allemaal de klok rond werken, allemaal door de vrijwel onbeperkte kracht van AI.

Shiba Memu kan zelfs leren en evolueren. Als een marketingstrategie flopt, draait Shiba Memu deze om. Als het juist wel goed gaat, bouwt het daarop voort. Deze feedbackloop creëert een dynamische, steeds evoluerende marketingmachine op een meedogenloze missie om het crypto klassement te beklimmen.

Dit concept heeft duidelijk een gevoelige snaar geraakt bij de crypto community: sinds de lancering van de presale in juli heeft het project een bedrag van meer dan $3,8m opgehaald. Overweldigd door de vraag vanuit de community verlengde het team van Shiba Memu de presale met nog eens 60 dagen tot eind oktober. Waarom? Velen gaven aan anderen te willen laten profiteren van de dagelijkse prijsstijgingen.

Dat lees je goed: de waarde van SHMU is in de presale elke dag met $0,000225 gegroeid. Tegen de tijd dat de presale eindigt, zal de waarde van Shiba Memu naar verwachting met 240% gestegen zijn.

De prijs van XRP schoot omhoog na het historische besluit van de SEC

Laten we het dan hebben over XRP, een crypto met een andere focus en geschiedenis. XRP heeft tot doel het proces van grensoverschrijdende transacties te stroomlijnen, vooral voor grote financiële instellingen. Het doel is om het traditionele SWIFT systeem te vervangen door een goedkoper, sneller en transparanter netwerk.

Financiële giganten als American Express en Santander hebben hun tenen al in de XRP pool gestoken en onderzoeken de mogelijkheden ervan om het mondiale financiële systeem te transformeren. Maar het verliep niet soepel voor XRP; bearish Ripple nieuws kwam in de vorm van een juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) die in 2020 begon.

De SEC beweerde dat XRP een niet-geregistreerd effect is. De twee partijen waren al maanden verwikkeld in een juridische strijd, wat leidde tot aanzienlijke volatiliteit in de prijs van XRP. Er kwam echter enorm positief Ripple nieuws naar voren toen een Amerikaanse districtsrechter oordeelde dat XRP niet noodzakelijkerwijs in alle gevallen een effect is.

Na de release schoot de prijs van XRP met meer dan 70% omhoog, van ongeveer $0,47 naar ongeveer $0,71 bijna van de ene op de andere dag. Hoewel XRP sindsdien weer rond de $0,51 is gezakt, roept deze nieuwe energie in het marktgedrag van XRP de vraag op: wat betekent dit voor andere crypto’s zoals Shiba Memu?

Wat vertelt de huidige prijs van XRP ons over de toekomst van Shiba Memu?

Het recente nieuws over Ripple is een bewijs van de kracht van het marktsentiment. De prijs van XRP steeg na de winst met meer dan 70% en de coin bevindt zich sinds juni in de groene cijfers, wat de stijgende vraag naar een van de grootste crypto’s weerspiegelt. Deze positiviteit is een goed voorteken voor Shiba Memu.

Omdat de marktomstandigheden er steeds optimistischer uitzien, sluiten ze mooi aan bij veel optimistische voorspellingen voor dit nieuwe project. Shiba Memu, gewapend met door AI gedreven marketingstrategieën en een overweldigend enthousiasme uit de community, lijkt goed gepositioneerd om te profiteren van het stijgende sentiment op de markt.

XRP prijsvoorspelling

Gezien de recente juridische overwinning en de opwaartse trend van de afgelopen maanden, is XRP klaar voor groei. Marktexperts suggereren dat XRP tegen het einde van het jaar waarschijnlijk de grens van $0,90 tot $1 opnieuw zal testen. Hoewel de SEC zegt in beroep te gaan tegen de beslissing en de leidinggevenden van Ripple nog steeds te maken krijgen met rechtszaken, is het moeilijk om het overweldigende positieve sentiment rond XRP te negeren. Het is zeker iets om de komende maanden nauwlettend in de gaten te houden.

Shiba Memu prijsvoorspelling

De positieve vooruitzichten voor de prijs van XRP zijn ook een goed voorteken voor Shiba Memu, afgezien van het innovatieve concept en het succes in de presale. SHMU sluit de presale af op $0,0379 en zal naar verwachting omhoog schieten na de aanstaande lancering op Bitmart. Gezien de bullish marktomstandigheden zijn de verwachtingen hooggespannen dat SHMU de grens van $0,40 zal bereiken naarmate we meer richting de bullmarkt gaan.

XRP of Shiba Memu? Het antwoord is duidelijk

Hoewel XRP een sterke koop lijkt, mag de kans die Shiba Memu biedt niet over het hoofd worden gezien. Met zijn revolutionaire door AI aangedreven marketing lijkt SHMU sterk ondergewaardeerd in de presale en biedt het een kans om in te stappen op de begane grond bij een project dat zeer vruchtbaar zou kunnen blijken. De presale periode sluit eind oktober; Mis deze kans niet om een stukje van deze opkomende crypto sensatie te bemachtigen.

Je kunt nu deelnemen aan de SHMU presale. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.