De MOGA Tokenomics Evolutie is hier! Dat betekent dat we een reeks veranderingen doorvoeren om het nut van Monster Galaxy’s tokens te vergroten en het hele systeem transparanter te maken ten behoeve van de gemeenschap.

Belangrijkste opmerkingen:

We zullen alle details uitwerken in de volgende secties, maar dit zijn de belangrijkste veranderingen die je kunt verwachten:

Als u meer wilt weten over onze plannen voor de toekomst van MOGA Tokenomics, vindt u hieronder alles wat u moet weten. Onze belangrijkste doelen voor de toekomst zijn:

I. Continue optimalisatie van Monster Galaxy’s Tokenomics

Voor en na de MOGA Tokenomics Evolutie

  1. Voor het voltooien van taken, het verdienen van prestaties en deelname aan evenementen blijven spelers MOGA-fragmenten en uitrusting ontvangen. MGold zal echter GGMP vervangen als de valuta die wordt gebruikt voor de distributie van beloningen.
  2. Items die voorheen in het spel met GGM konden worden gekocht, zullen nu in plaats daarvan met MGold en Gcoin kunnen worden gekocht.
  3. Er zullen nieuwe tickets voor de Gacha-functie worden toegevoegd. Met deze tickets kunnen spelers gratis uit de Normal Gacha trekken en ze kunnen worden verkregen door in-game taken te voltooien.
  4. Het Top-Up systeem zal worden vernieuwd. GCoin zal GGM vervangen als de aangewezen opwaardeermunt. Spelers kunnen opwaarderen via Appstore, Google Play of Paypal en vervolgens hun GCoin inwisselen voor MGold als dat nodig is.
  5. GCoin zal GGM vervangen voor gebruik in zowel in-game als web-based Marktplaats transacties, inclusief administratiekosten. Als opmerking, opslagkosten worden nu betaald in MGold in plaats van Crystals.
  6. Spelers kunnen GGM inruilen voor MGold tegen een koers van 1:1.
  7. GGMP wordt automatisch omgezet in GGM.

II. Grote uitbreiding van het gebruik van tokens in het hele MOGA-ecosysteem

De rol van elke valuta in MOGA’s nieuw ontwikkelde Tokenomics wordt hieronder geschetst, maar een meer gedetailleerde uitsplitsing van Token Utility is ook beschikbaar hier.

Gcoin is een gloednieuwe blockchain-aangedreven stablecoin die alle voordelen van cryptocurrency biedt (onmiddellijke verwerking, opslag van waarde, privacy en veiligheid) zonder de nadelen (frequente waardeschommelingen).

GGM, de oorspronkelijke in-game valuta, is nu vooral een governance token dat een aandeel in de MOGA DAO vertegenwoordigt en houders de macht geeft om de toekomst van de MOGA-gemeenschap vorm te geven.

MGold is de nieuwe specifieke valuta voor beloningen (taken, prestaties, evenementen) en aankopen in het Monster Galaxy-spel.

III. De zaden zaaien voor groei op lange termijn
De oorspronkelijke Tokenomics van Monster Galaxy omvatte een reserve van een aanzienlijke hoeveelheid GGM die kon worden gebruikt om spelers te belonen voor hun in-game vooruitgang en zakenpartners voor hun deelname. Als deze GGM-voorraad echter wordt uitgegeven zoals gepland, zullen miljoenen nieuwe GGM-tokens in omloop komen en uiteindelijk het totale P2E-rendement belemmeren. Om dit scenario te vermijden, hebben we besloten alle resterende niet-uitgegeven GGM te verbranden. Om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid uitstaande GGM consistent afneemt, zullen we maandelijkse Buyback Events aanbieden aan de houders van de tokens. Het eerste Buyback and Burn Event zal beginnen op 1 april.

Token toewijzingEindtotaal
Play to earn 25,000,000
Staking incentive & liquiditeit2,000,000
Ecosystem8,000,000
Team & Adviseurs170,000,000
Privé verkoop120,000,000
Openbare verkoop20,000,000
Totaal Uitstaand GGM345,000,000

                  Totaal uitstaand GGM in voorraad

“MOGA is al een geweldig spel, maar het is altijd ons doel geweest om het voortdurend te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat het spel succesvol zal blijven en we willen ervoor zorgen dat onze GGM-houders delen in de winst. Daarom wijden wij 15% van de maandelijkse inkomsten van het MOGA spel aan een reeks Buyback evenementen. Deze evenementen zijn de beste manier om het aantal uitstaande GGM te verminderen en tegelijkertijd de waarde van de token te verhogen.”

— James, oprichter en CEO

IV. Het bevorderen van de betrokkenheid van de gemeenschap

Door de integratie van GCoin en de introductie van MGold zal GGM zijn beoogde rol als voornamelijk bestuursgerelateerde token kunnen vervullen. En met de oprichting van de MOGA Dao zijn tokenhouders meer dan ooit in staat om actief deel te nemen aan governance. Deze veranderingen zullen ook leiden tot een grotere betrokkenheid van de gemeenschap, verrijkt door de creativiteit van MOGA Tamers over de hele wereld. MOGA DAO zal niet alleen haar spelers, maar ook haar investeerders in staat stellen meer hands-on te zijn bij het vormgeven van de toekomst van het MOGA-ecosysteem. Voor alles wat in het verschiet ligt voor de MOGA DAO en voor Monster Galaxy in het algemeen, kunt u een kijkje nemen bij de laatste toevoegingen aan onze roadmap.

Monster Galaxy Official Linktree: linktr.ee/monstergalaxy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.