Een van de meest opwindende nieuwe crypto releases op dit moment is Chancer – een gloednieuw platform voor online gokken dat de blockchain revolutie stevig in de wereldwijde gokindustrie lijkt te duwen.

Het platform biedt een krachtige combinatie van functies, waardoor het opvalt in zowel Web3 als daarbuiten, dus de lopende Chancer presale lijkt een zeer lucratieve kans voor degenen die willen investeren. Voorlopig bevindt de Chancer presale zich in fase 1, dus wat kunnen investeerders in de toekomst van het token verwachten?

Biedt de Chancer presale aanzienlijke groei vanaf fase 1?

Chancer bouwt snel naam op dankzij een opmerkelijke start van de presale en een spannende weggeefactie van $100.000 die momenteel wordt aangeboden. Deze weggeefactie reikt een deel van de totale prijzenpot uit aan tien gelukkige leden van de community en zorgt voor een enorme buzz onder vroege donateurs van het project en op sociale media.

In de kern is Chancer het eerste platform ter wereld dat een volledig peer-to-peer (P2P) markt voor online gokken aanbiedt. Met behulp van blockchain technologie kan het platform gecentraliseerde bookmakers volledig omzeilen en gokkers toegang geven tot opwindende nieuwe kansen tijdens belangrijke wereldwijde evenementen.

Een bullish run van het onlangs gelanceerde platform voor online gokken, dat algemeen wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende releases van het jaar, zou kunnen worden aangewakkerd als gevolg van het vroege succes van de presale.

Het CHANCER token is beschikbaar in fase 1 van de presale voor de prijs van $0,01. Het evenement, waarbij tot nu toe al $782k is opgehaald, duurt in totaal 12 fasen, waardoor degenen die vroeg investeren de mogelijkheid krijgen om voorafgaand aan de ICO tegen lagere kosten deel te nemen aan de markt.

Wat is Chancer?

Chancer biedt gebruikers een verscheidenheid aan functies die het onderscheiden van andere opties die beschikbaar zijn in de online gokindustrie. Terwijl ieder ander platform vereist dat gokkers weddenschappen plaatsen op basis van hun aanbevelingen, geeft Chancer de volledige controle aan zijn gebruikers die weddenschappen tegen elkaar kunnen plaatsen op de P2P-marktplaats.

Gokkers hebben de mogelijkheid om hun eigen gepersonaliseerde kansen en weddenschappen op het platform van Chancer te bouwen, wat een belangrijk kenmerk is in de P2P-voorspellingsmarkt. Dit opent ongelooflijke mogelijkheden, waarbij gebruikers weddenschappen kunnen plaatsen op vrijwel ieder denkbaar evenement – een functie waarmee Chancer zich echt onderscheidt van de concurrentie.

Als klap op de vuurpijl wordt Chancer volledig veilig gehouden met behulp van blockchain technologie. Het platform wordt gelanceerd op de Binance Smart Chain (BSC), waardoor gebruikers van Web3’s meest gebruikte layer-1 blockchain de mogelijkheid hebben om aangepaste weddenschappen in te stellen tegen vrienden, familie en andere gebruikers van over de hele wereld.

Hoe werkt CHANCER?

Het native CHANCER token is vereist om weddenschappen op het platform te plaatsen. Gebruikers vergrendelen CHANCER tokens in escrow, die automatisch worden vrijgegeven zodra de weddenschap is afgehandeld.

Transacties worden vastgelegd met behulp van smart contracts, zodat alle interacties van gebruikers veilig en onveranderlijk worden gedocumenteerd. Deze innovatieve aanpak stelt Chancer in staat om onafhankelijk van gecentraliseerde entiteiten te opereren, waarbij technologie wordt ingezet als een betrouwbare tussenpersoon in plaats van te vertrouwen op derden. Daarom wordt Chancer algemeen beschouwd als een rechtvaardiger alternatief voor traditionele Web2 platforms, waar bookmakers er vaak belang bij hebben als gebruikers weddenschappen verliezen.

Chancer heeft voorzorgsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat geen enkele gebruiker ooit onrealistische kansen krijgt om gebruikers veilig te houden op de markt voor P2P voorspellingen. Iedere weddenschap op Chancer is ontworpen om deelnemers een echte kans te bieden om als winnaars uit de bus te komen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van een neutrale moderator die zorgvuldig toezicht houdt op alle aangepaste wedbriefjes.

Ook Google’s WebRTC zal worden geïntegreerd in het platform van Chancer. Dit maakt het voor gebruikers van over de hele wereld mogelijk om met elkaar te communiceren tijdens sportwedstrijden en andere evenementen. Dit helpt om de latentie in de P2P-markt te verminderen en zorgt ervoor dat weddenschappen onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd.

Zal CHANCER $0,50 bereiken in 2025?

Verwacht wordt dat de online gokindustrie in 2030 $150 miljard aan wereldwijde waarde zal bereiken. Chancer’s unieke gedecentraliseerde voorspellingsmarkt heeft het potentieel om een groot deel van de markt te veroveren, aangezien het nieuwe manieren biedt om weddenschappen tegen vrienden en familieleden te plaatsen.

Chancer biedt iets dat nergens anders in de Web3- of industrie voor online gokken te vinden is, dus analisten hebben er daarom alle vertrouwen in dat het CHANCER crypto token een sterke toekomst heeft.

Analisten verwachten dat CHANCER tijdens de volgende crypto bullmarkt voorbij de $0,50 zal blazen. Voorlopig is het token tijdens de Chancer presale voor een beperkte tijd beschikbaar voor $0,01. Het zal geleidelijk stijgen tot $0,021, dus het zou een geval kunnen zijn van ‘hoe eerder hoe beter’ als het gaat om investeren in de Chancer presale.

Is Chancer een goede optie als je wil investeren in crypto?

Zoals gezegd, laat online wedden jaar-op-jaar groei zien. In combinatie met de snelle evolutie van blockchain technologie, betekent dit dat Chancer de komende jaren een sterke optie is voor het investeren in crypto.

Gokkers krijgen meer zeggenschap over de uitkomst van hun weddenschappen met Chancer, wat zou kunnen helpen om consistent gebruikers naar het platform te trekken. De Chancer presale lijkt een gouden optie om te investeren in crypto te worden, dus het zou voorafgaand aan de volgende bullmarkt de perfecte aanvulling kunnen zijn op een crypto portfolio.
Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.