Overal lees je over cryptocurrency en bitcoins. Het wordt met de dag een hype in de wereld. Dit zijn de wereldbekende digitale munten van de tijd waarmee je betalingen kunt doen. Tegenwoordig is het nu nog eenvoudiger om betalingen te doen met cryptocurrencies. Met de komst van de crypto creditcards betaal je sneller en gemakkelijk met je digitale munten. Op cryptocreditcard.nl kun je de creditcards van de tijd bezichtigen. Verder zullen we toelichten hoe je een crypto creditcard moet gebruiken.  

Traditionele vs crypto creditcard  

Om gebruik te kunnen maken van een crypto creditcard moet je eerst weten wat een crypto creditcard is. Zoals er al eerder is toegelicht kun je met een creditcard betalingen doen. Een alternatieve benaming voor een crypto creditcard is crypto debitcard. In principe kun je zeggen dat het net zoals een pinpas is. Het grote verschil is dat je niet met euro’s of dollars betaalt, maar met digitale valuta’s die bekend staan als cryptocurrencies. Er is dus een verbinding tussen de cryptowallet en de cryptocard. Elke cryptocard werkt samen met de grote creditcard bedrijven Visa en Mastercard. Een cryptocard kan gezien worden als een prepaid creditcard.   

Pros crypto creditcard  

U hoeft u geen zorgen te maken over de privacy en de veiligheid van uw crypto creditcard. Ze zijn heel goed beveiligd waardoor een veilige transactie 100% verzekerd is. Op steeds meer plekken word je in de gelegenheid gesteld om met crypto te betalen. Je hebt volledig controle over je geld gezien er ook geen tussenpersoon nodig is is er 100 procent privacy gegarandeerd. Het aantal munten dat je op de kaart zet bepaal je zelf. De transacties worden meteen gedaan en niet achteraf aan het einde van de maand. Bovendien heb je niet te maken met betaaltermijnen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.