Zodra een gesprek vandaag de dag op het onderwerp crypto komt, dan lijkt het wel alsof er maar twee meningen zijn; You hate it or you love it. Sommige mensen lijken het tot hun levensdoel te hebben gemaakt om de online munten te promoten waar anderen er zeer allergisch voor lijken te zijn. 

Maar is het nu werkelijk zo’n goed of slecht idee om in deze online munt te beleggen? Wij zetten de eerlijke voor- en nadelen op een rijtje.

Investeren in crypto; Een top idee!

De voorstanders die écht groot fan zijn, die schromen vaak niet om de normale munteenheden helemaal de grond in te boren. Het liefste gecombineerd met de nodige complottheorieën over overheden die in 2030 alles van burgers willen afnemen. 

Op dit alles gaan wij verder niet in, maar neem dit soort verhalen wel altijd met de nodige korreltjes zout en vertrouw hun grote verhalen over online munten dan ook niet allemaal zonder eigen onderzoek te doen.  

De grote vraag is natuurlijk: Welke crypto kopen ? Klik op de link om een duidelijk overzicht met de voor- en nadelen per cryptomunt te lezen.

Ethereum en Bitcoin de beste keuze?

We kunnen inmiddels wel stellen dat crypto een vaste waarde in de economie lijkt te worden, al ligt het er wel aan welke crypto jij gaat kopen. 

Munten zoals de Bitcoin en Ethereum gaan alweer een aantal jaren mee en zijn soms zelfs in landen de vaste munteenheid geworden. Dit wil niet wegnemen dat de grote schommelingen daarmee zijn afgenomen, dit blijft het geval bij crypto. 

Het voordeel van grote schommelingen is dan weer dat wanneer je op een goed moment instapt, je een enorm leuke winst kunt behalen. De keerzijde? Die laat zich al raden… 

Wanneer wij een aantal tips mogen geven omtrent investeren in crypto dan zijn dat;

Crypto investeren? Doe het niet!

Dan het pleidooi van de tegenstanders. Deze mensen geloven nog altijd in het feit dat het één grote hoax is, de online munt. Een bubbel die binnenkort een keertje uit elkaar gaat spatten. Of dit het geval is? Dat kunnen wij nooit met zekerheid bevestigen of ontkennen. 

Wel kunnen wij je aanraden om goed te kijken welke munten er zijn en wat de achtergrond is. Steeds vaker besluiten (bekende!) mensen zelf een munt te starten. De basis die hieronder ligt en de gedachten erachter zijn soms dubieus en ondoordacht. Welke crypto kopen is dan ook een essentieel onderdeel van het succes. 

Kortom, of crypto kopen wel of geen goed idee is kunnen we niet voor ieder individu bepalen. Wel kunnen wij aangeven dat wanneer je het verstandig aanpakt door onze tips te hanteren, je de risico’s kunt beheersen en er leuke winsten zijn te behalen. Maar zoals bij alles geldt; Gebruik je gezonde verstand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.